Moosend: Sadaya Fitur Otomatisasi Pamasaran Pikeun Ngawangun, Nguji, Ngalacak, sareng Ngembang Usaha anjeun

Moosend Email Marketing sareng Marketing Automation

Hiji aspek anu pikaresepeun dina industri kuring nyaéta inovasi anu dituluykeun sareng serelekna biaya pikeun platform otomatisasi pamasaran anu canggih pisan. Dimana usaha anu kantos nyéépkeun ratusan rébu dolar (sareng masih kénéh dilakukeun) pikeun platform anu saé ... ayeuna biaya parantos turun sacara signifikan bari fitur-fiturna tetep ningkat.

Kami nembe damel sareng perusahaan pemenuhan mode perusahaan anu siap nandatanganan kontrak pikeun platform anu hargana langkung ti satengah juta sajuta sareng kami nyarankeun aranjeunna ngalawan éta. Sedengkeun platformna ngagaduhan unggal fitur anu kaukur, kapabilitas integrasi, sareng dukungan internasional… bisnisna nembé ngamimitian, bahkan henteu ngagaduhan mérek, sareng ngan ukur ngajual di Amérika Serikat.

Sanaos panginten mangrupikeun jalan kaluarna samentawis ngawangun bisnisna, kami mendakan aranjeunna leyuran sakedik biaya anu peryogi langkung sakedik pikeun dilaksanakeun. Ieu bakal ngabantosan arus kas dina bisnis, ngabantosan aranjeunna fokus dina ngawangun mérekna, sareng ngabantosan aranjeunna pikeun ningkatkeun pendapatan… tanpa putus. Henteu perlu disebatkeun, investorna rada senang.

Moosend: Email Marketing sareng Marketing Automation

Pikeun bisnis rata anu milari ngahijikeun generasi kalungguhan, gampang ngawangun sareng nyebarkeun email, sareng nyetél sababaraha perjalanan otomatisasi pamasaran, sareng ngukur pangaruhna ... anjeun bakal mendakan sadayana anu anjeun peryogikeun Moosend.

Platform na parantos dieusian ku ratusan responsif, témplat email anu saé sareng sadaya otomatis anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian sababaraha jam tibatan bulan.

Moosend: Séred sareng Serelek Pangwangun Email

Edit sered & serelek anu gampang digunakeun ku Moosend ngabantuan saha waé pikeun nyiptakeun buletin propésional anu katingalina saé dina alat naon waé, kalayan nol pangaweruh HTML Kalayan ratusan témplat anu anyar pikeun dipilih, kampanye pamasaran email anjeun bakal diasah kanggo suksés.

Moosend: Aliran Kerja Automation Marketing

Moosend ngabantosan anjeun kanggo ngadamel aliran kerja otomatisasi pamasaran anu unik anu ngajalankeun tingkat konvérsi. Sareng aranjeunna nawiskeun sajumlah siap-siap resep pikeun ngamimitian anjeun… kalebet:

  • Panginget Otomatis
  • Pangguna Onboarding Automation
  • Otomatis Gorobag Ditinggalkeun
  • Otomatis nyetak Kalungguhan
  • VIP Nawiskeun Automations

Unggal otomatisasi nawiskeun pemicu, kaayaan, sareng tindakan pikeun ngawangun ngarobih otomatisasi anu aya atanapi ngawangun anjeun nyalira. Anjeun gaduh sababaraha kaayaan pemicu, surélék anu teras-terasan, interval waktos anu pas, sareng / atanapi ungkapan, ngareset stats, ngabagi alur kerja, nambihan catetan, ngagabungkeun jalur sareng mariksa stats dina sababaraha léngkah alur kerja.

Kotektak Resep Moosend

Moosend: Integrasi E-commerce

Moosend ngagaduhan integrasi asli pikeun Magento, WooCommerce, ThriveCart, PrestaShop, OpenCart, CS-Cart, sareng Zen Cart.

Email E-commerce Mobile

Kumisan ti automation standar e-commerce sapertos karanjang balanja ditingalkeun alur kerja, aranjeunna ogé nawiskeun rekomendasi dumasar-cuaca, rekomendasi produk anu dipersonalisasi, sareng rekomendasi produk anu didorong ku AI. Anjeun tiasa ogé ngabagi pemirsa ku kasatiaan palanggan, pameseran pamungkas, kamungkinan mésér deui, atanapi kamungkinan ngagunakeun kupon.

Moosend: Halaman Pendarat sareng Wangun Tukang

Sapertos sareng pembina emailna, Moosend nawiskeun séred & teundeun pembina halaman badarat terintegrasi anu ngagaduhan sadaya bentuk sareng pelacakan anu anjeun ngarepkeun janten gampang. Atanapi, upami anjeun hoyong kalebet formulir dina situs anjeun nyalira, tinggal ngawangun sareng lebetkeunana.

Kaca Pendaréan Terpisah sareng Pribadi

Moosend: Analytics

Anjeun tiasa niténan kamajuan prospek anjeun sacara real-time - pelacakan dibuka, klik, bagi sosial, sareng langganan.

Generasi Diterangkeun sareng kamajuan Analytics

Moosend: Personalisasi Data-Didorong

Personalisasi mangrupikeun salah sahiji istilah anu sering dianggo teuing dina otomatisasi pamasaran. Moosend personalization henteu ngan ukur ngamutahirkeun bidang khusus dina eusi email, anjeun ogé tiasa ngahijikeun saran dumasar-cuaca, produk anu dipersonalisasi ogé nempatkeun kacerdasan buatan pikeun ngagunakeun ku nyarankeun produk dumasar kana kabiasaan sadaya pengunjung anjeun sareng kamungkinan pikeun mésér. Segmentasi dina Moosend ogé ngalegaan ngalangkungan email, halaman badarat, sareng formulir.

Moosend: Integrasi

Moosend ngagaduhan API anu mantap pisan, nawiskeun formulir langganan WordPress, tiasa dimangpaatkeun ngalangkungan SMTP, ngagaduhan plugin Zapier, sareng ton CMS, CRM, Validasi Daptar, Ecommerce, sareng integrasi Generasi Diterangkeun anu sanés.

Ngadaptarkeun Moosend gratis

Panyingkepan: Kami apiliasi pikeun Moosend sareng kuring ngagunakeun tautan afiliasi sapanjang tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.