Moosend: Email Marketing & Automations

Tinjauan Produk Moosend

Moosend, anu dilélér Platform Email Marketing sareng Otomasi, parantos ngartikeun deui fitur pamasaran email, rencana harga, sareng nilai artos kalayan konsistensi, dedikasi kana kaunggulan, sareng kinerja pangrojong pelanggan.

Dina ngan 8 taun, Moosend parantos tiasa ngadegkeun ayana di sadunya kalayan agénsi profil tinggi sareng perusahaan multinasional sapertos Ted-X, sarta Waluya, Nami tapi sababaraha.

Moosend mangrupikeun platform anu munggaran di industri janten ISO-Certified sareng patuh GDPR, sahingga ngabuktoskeun prakték na parantos dirarancang kalayan orientasi pangguna dina émutan.

Anu dimimitian salaku email, masihan tempatna pikeun Email Marketing sareng Otomasi, sareng ayeuna AI.

Nalika email anu munggaran dikirim dina 1971, sajarah didamel. Ayeuna, dina 2019, email parantos robih janten anu kuat strategi marketing padamelan ku ahli pamasaran sareng pangguna sadidinten sami, ngahasilkeun 400% ROI.

Éta sabab Téknologi Email Marketing parantos mekar rongkah, nyayogikeun Pemasar sareng solusi anu hadé pikeun sakumpulan masalah.

Pokokna Platform Email Marketing parantos mekar dugi ka aranjeunna henteu ngan ukur alat buletin tapi, tibatan, média komunikasi antara pamasar sareng pemirsa.

Moosend mangrupakeun meujeuhna software pamasaran email anu tiasa nutupan rupa-rupa kaperluan marketer sareng éta cocog pikeun perusahaan ageung kalayan seueur tuntutan atanapi anu langkung alit kalayan anggaran anu heureuy.

Leuwih taun, Moosend parantos patepung sareng kamekaran ageung kusabab modél anu fokus-empati sareng jasa pangrojong anu luar biasa anu nyiptakeun lapisan kapercayaan antara aranjeunna sareng konsumén.

Aranjeunna parantos tiasa ngadeteksi titik anu kuat sareng lemah tina produk sareng pasarna sareng nyayogikeun pangaluyuan anu pas pikeun nawiskeun solusikeun anu lengkep.

Ieu tiasa langsung dikonfirmasi dina halaman wéb anu ditinjau parangkat lunak, sapertos Capterra jeung G2Crowd, di mana Moosend réngking di antara Softwares Pamasaran luhur sacara global.

Solusi Moosend pikeun Email Marketing

Parangkat lunak pamasaran email Moosend basis awan sareng tujuanna pikeun nyayogikeun para pemasar kalayan kontak anu jero sareng kontinyu sareng pemirsa. Éta layanan kumplit sareng panganteur saderhana sareng intuitif anu ngajantenkeun navigasi ngalangkungan alat gampang sareng alami.

Nanging anu leres-leres ngajantenkeun Moosend menonjol, nyaéta volume sareng ragam fitur otomatis ogé rencana harga anu kalapa sareng fleksibel.

Éta kedah disebatkeun yén aya lengkep rencana gratis-salamina dugi ka 1000 palanggan, anu langkung ti ditampi.
Tangtosna, Moosend ngartos pentingna pemasar pikeun tiasa ngukur usahana. Éta sababna platform nawiskeun fitur uji coba A / B sareng nyalira Analytics laporan anu tiasa nyayogikeun pangguna nganggo wawasan anu berguna sareng detil tina kampanye na.

Moosend Kampanye Analytics

A ramah-pamaké, séred sered serelek ogé kalebet mangrupikeun tambah anu saé kusabab anjeun tiasa nyiptakeun buletin anjeun dina sababaraha menit tanpa kedah bajoang sareng parangkat lunak éditan luar anu tiasa rumit pisan. Témplat anu kalebet mangrupakeun touch anu saé ogé.

Moosend Séred sareng Serelek Éditor Email

ahirna, Moosend tiasa diintegrasikeun kalayan platform anu kasohor sapertos Magento, WooCommerce, sareng Zapier, hal anu nambihan langkung seueur kagunaan dina platform.

Laku Pangsaéna pikeun Email Marketing

Seuseueurna seueur perusahaan anu ngagunakeun surélék Marketing sahenteuna pikeun bagian tina usaha pamasaranna bakal mendakan yén aranjeunna ngagaduhan kaunggulan anu langkung ageung tibatan pesaingna.

Nanging, éta henteu tiasa disebatkeun yén Email Marketing saderhana.

Éta kabuktosan yén aya téknik anu béda anu tiasa dianggo langkung saé sareng kedah dianggo ku unggal pamasar anu hoyong ngahontal anu pangsaéna pikeun perusahaan na.

  • Daptar Segmentasi nyaéta anu ngajantenkeun pamasaran email janten suksés. Konsumén ayeuna sanés hoyong waé dibom ku pesen komérsial anu teu relevan. Henteu sadaya jalma hoyong nguping ngeunaan sagala hal sareng cara anu pangsaéna pikeun ngahontal éta sareng daptar palanggan nyaéta ku ngabagi-bagi kana daptar anu béda.
  • Ngagunakeun Email Marketing pikeun Nurturing Kalungguhan. Pamakéan Email Marketing ieu parantos lumangsung mangtaun-taun. Tujuan tina prakték éta henteu langsung ngarobah kalungguhan tapi pikeun ngadidik anjeunna sareng ngarobih anjeunna engké di pikahareupeun.
  • Anggo tina Automation Pamasaran tiasa ngalikeun hasil positip perusahaan tanpa kedah nanem modal dina waktos tambahan atanapi sumber daya manusa. Prakték ieu tiasa dianggo pikeun email anu kedah micu otomatis saatos kajadian khusus sapertos karanjang ninggali or wilujeng sumping email.

Moosend Automation

Moosend ngalayanan rébuan perusahaan sacara global dina rupa-rupa industri salaku Email Marketing mangrupikeun médi penting komunikasi komunikasi anu tiasa dimangpaatkeun ku unggal kamungkinan bisnis anu aya.

Klién Moosend

Moosend mangrupikeun sagala hal anu aranjeunna janjikeun, sareng seueur deui! Komunikasi na saé pisan, sareng duanana manajer akun Moosend sareng tim dukungan téknis kami parantos angkat luhur sareng sajabina pikeun ngabantosan urang ngahontal cita-cita, unggal-unggal waktos urang meryogikeunana. Produkna ogé saéstuna intuitif sareng gampang dianggo. Abdi teu tiasa nyarankeun Moosend cekap pikeun bisnis naon waé anu milari ESP anu énggal.

Anthony Rigby ti CareerBuilder

Dina jaman digital produk parangkat lunak mekar sabab aranjeunna janten langkung seueur kabutuhan pikeun perusahaan. Pikeun ngabédakeun ti pesaing, usaha ayeuna kedah nyayogikeun palanggan na langkung ti produk anu saé. Perusahaan anu paling suksés di ditu diitung nganteurkeun nilai, ilmu, sareng kaparigelan kana basis pelangganna.

Konsumén parantos nuturkeun jalur alami pangwangunan sareng aranjeunna henteu percanten deui kana kecap anu polos. Sabalikna, aranjeunna milari nilai anu dugi ti kualitas produk sareng harga (henteu nyarios yén hal-hal ieu henteu janten masalah deui).

Moosend terang éta sareng éta sababna aranjeunna fokus pisan kana kontribusi di komunitasna sareng aranjeunna sokongan konsumén salawasna-aya, Maranéhna perpustakaan eusi éksténsif ngeunaan topik Pemasaran sareng alat-alat gratisna anu ngabantuan kawas nu Tés Garis Subjék Gratis.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.