Moovly: Desain Pidéo Animasi, Iklan Banner atanapi Infographics

infografis moovly

Désainer kami parantos atos damel, nembé ngahasilkeun hiji pidéo animasi pikeun Right On Interactive. Kumisan ti pajeulitna animasi, ngajadikeun sababaraha video butuh sababaraha jam pikeun ngagunakeun standar alat desktop. Moovly (ayeuna dina béta) ngaharepkeun ngarobih éta, nyayogikeun platform anu ngamungkinkeun saha waé pikeun gampang nyiptakeun pidéo animasi, iklan spanduk, presentasi interaktif sareng kontén anu pikaresepeun sanés.

Moovly mangrupikeun alat online saderhana anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun eusi animasi tanpa kedah janten ahli multimédia. Nyiptakeun kontén média anu euyeub ayeuna saderhana nyiptakeun slide PowerPoint. Moovly gampang dianggo sareng ngajantenkeun sadayana katingali sapertos multimédia pro.

Conto panggunaan ti Moovly situs:

  • Animasi Pidio - Gunakeun Moovly pikeun nyiptakeun pidéo perusahaan, presentasi produk, tutorial anu pikaresepeun atanapi kumaha-cara pidéo dina cara anu gampang sareng langsung. Tambihkeun sora, sora sareng musik sareng nyingkronkeun sadayana nganggo antar muka timeline anu saderhana. Nyebarkeun pidéo anjeun dina Youtube, Facebook, nempatkeun kana halaman wéb anjeun atanapi unduh kanggo panggunaan offline.
  • Presentasi 3.0 - Hilap ngeunaan slide. Fokus kana subjek anjeun sareng tambahkeun visual dina sekuen anu narik anu didukung ku transisi sareng animasi anu pikaresepeun anu narik perhatian pemirsa anjeun. Ngadukung presentasi anjeun dina cara anu anyar tapi saderhana. Gampang ngarobih presentasi anjeun kana pidéo sareng sabalikna.
  • Iklan tampilan - Narik perhatian ku gerak: jieun spanduk anjeun sorangan, gedung pencakar langit atanapi iklan tampilan animasi sanés pikeun halaman wéb anjeun atanapi anu sanés. Rancang promosi, pengumuman atanapi pesen anu saé animasi pikeun layar naon waé: televisi, siaran sempit, telepon pinter, tablet,… Gandakan hiji vérsi pikeun seueur variasi anu anjeun pikahoyong, bahkan dina dimensi anu sanés.
  • Infographic Interaktif - Ngadukung carita anjeun ku visualisasi grafis inpormasi, tren, statistik atanapi data sanés. Anggo grafik, peta, ilustrasi sareng visual warna-warni sanés pikeun nampilkeun wawasan, panilitian atanapi laporan. Jantenkeun infographic anjeun interaktif: hayu pemirsa anjeun mendakan inpormasi tambihan nganggo tindakan tikus-tikus atanapi klik-liwat, pop-up sareng interaktivitas sanésna.
  • video Klip - Anggo Moovly pikeun nyiptakeun pidéo musik anjeun nyalira. Unggah lagu musik mp3, nambihan gambar, musik, animasi atanapi bahkan potongan video. Nyingkronkeun animasi anjeun pikeun ngamen sareng ngekspor ciptaan anjeun kanggo ngabagi ka babaturan anjeun.
  • E-kartu - Rancang e-card animasi anjeun atanapi undangan online pikeun kasempetan naon waé. Kaget babaturan sareng kulawarga anjeun ku pesen aslina atanapi pengumuman. Ngagabungkeun poto, animasi sareng téks kana undangan atanapi kahoyong online anu pikaresepeun. Publikasikeun ciptaan anjeun dina Facebook, Youtube atanapi… dina Moovly!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.