Moqups: Rencana, Desain, Prototipe, sareng Kolaborasi Kalayan Wireframes sareng Mockups Detil

Moqups - Rencana, Desain, Prototipe, Kolaborasi Sareng Wireframes sareng Mockup Detil

Salah sahiji padamelan anu leres-leres pikaresepeun sareng minuhan anu kuring kantos damel salaku manajer produk pikeun platform SaaS perusahaan. Jalma-jalma nganggap enteng prosés anu diperlukeun pikeun suksés ngarencanakeun, ngararancang, prototipe, sareng kolaborasi dina parobihan panganteur panglobana.

Dina raraga ngarencanakeun fitur pangleutikna atanapi panganteur antar pangguna, kuring bakal ngawawancara pangguna beurat platform dina kumaha aranjeunna ngamangpaatkeun sareng berinteraksi sareng platform, ngawawancara calon nasabah ngeunaan kumaha aranjeunna bakal nganggo fitur éta, ngabahas pilihan sareng tim arsitéktur sareng payun- mungkas désainer ngeunaan kemungkinan, teras ngembangkeun sareng uji prototipe. Prosés na tiasa nyandak sababaraha bulan sateuacan wireframe a ngalih ka produksi. Nalika éta dikembangkeun, kuring ogé kedah nyindiran screenshot pikeun dokuméntasi sareng pamasaran produk.

Gaduh platform kanggo ngembangkeun, ngabagi, sareng kolaborasi dina mockup leres-leres kritis. Kuring miharep kami bakal ngagaduhan platform anu sakumaha gampang sareng fleksibel Moqup. Kalayan alat mockup sareng wireframe online sapertos Moqups, tim anjeun tiasa:

  • Gancangkeun prosés Kreatif Anjeun - Dianggo dina kontéks kreatif tunggal pikeun ngajaga fokus sareng momentum tim anjeun.
  • Kalebet Sadaya Pamangku kapentingan - Manajer Produk, Analis Bisnis, Arsiték Sistem, Désainer sareng Pamekar - ngawangun konsensus sareng komunikasi sacara jelas.
  • Gawe jarak jauh di Awan - iraha waé sareng dina alat naon waé - tanpa repot unggah sareng ngaunduh file.

Hayu urang tur gancang tina Moqup.

Desain - Visualize Konsép Anjeun

Envision, test, sareng validasi ideu anjeun ku wireframes gancang sareng mockup lengkep. Moqup ngamungkinkeun anjeun bisnis ngajajah sareng ngaliwat nalika tim anjeun ngawangun moméntum - ngalih lancar tina lo-fi ka hi-fi nalika proyek anjeun mekar.

Visualisasikeun wireframes sareng mockup anjeun

Rencana - Bentuk Gagasan Anjeun

Nangkep konsép sareng masihan arah ka proyek anjeun nganggo alat diagram profesional kami. Moqup ogé ngamungkinkeun anjeun ngadamel sitemap, diagram alur, papan carita - sareng ngaluncat kalayan gampang antara diagram sareng desain pikeun ngajaga karya anjeun tetep sinkron.

Ngadamel sitemap, diagram alur, papan carita

Prototype - Hadirkeun Proyék Anjeun

Ngadamel prototipe anu fungsina ku nambihan interaktivitas kana desain anjeun. Moqup ngamungkinkeun pangguna pikeun mensimulasikeun pangalaman pangguna, ngungkabkeun sarat anu disumputkeun, mendakan jalan buntu, sareng kéngingkeun tanda akhir ti sadayana pamangku kapentingan sateuacan investasi dina pamekaran.

Ngadamel prototipe fungsional

Kolaborasi - Komunikasi Dina Real-time

Tetep sadayana dina kaca anu sami, nyayogikeun tanggapan dina unggal tahapan prosés desain. Ngadangukeun sadaya sora, nimbangkeun sadaya pilihan - sareng netepkeun konsensus - ku diédit sacara real-time sareng mairan langsung kana desainna.

moqups kolaborasi

Moqups gaduh ékosistem lengkep pakakas dina lingkungan desain tunggal, kalebet:

  • Unsur sered tur teundeun - Gancang sareng gampang tina perpustakaan komprehensif ngeunaan widget sareng bentuk pinter.
  • Stensil siap pake - Pilih tina sababaraha pakét stencil terpadu pikeun aplikasi mobile-na desain wéb - kalebet ios, Android, sareng Bootstrap.
  • Perpustakaan Ikon - Perpustakaan internal sareng rébuan Ikon Sét anu populér, atanapi pilih tina Font Awesome, Desain Bahan, sareng Hawcons.
  • Impor Gambar - Unggah desain siap pakai, sareng gancang ngarobah kana prototipe interaktif.
  • Éditan Obyek - Ngarobih ukuran, muterkeun, ngajajar sareng gaya obyék - atanapi ngarobah sababaraha objék sareng kelompok - kalayan alat anu pinter sareng dinamis. Éditan seueur, ngaganti nami, ngonci, sareng elemen grup. Candak atanapi balikeun deui dina sababaraha tingkatan. Identipikasi obyék gancang, arahkeun ngalangkungan grup bersarang, sareng pisibilitas toggle - sadayana aya dina Panel Outline. Ngadamel pangaluyuan anu presisi sareng kisi, penguasa, pituduh khusus, snap-to-grid, sareng pakakas gancang-alignment. Skala, tanpa kaleungitan kualitas, kalayan ngazum vektor.
  • Perpustakaan Font - Pilih tina ratusan pilihan font sareng fon Google terintegrasi.
  • Manajemén Kaca - Manajemén Halaman anu kuat, fleksibel, sareng tiasa diskalakeun. Séred sareng leupaskeun halaman pikeun gancang nyusun ulang halaman - atanapi atur dina folder. Sumputkeun halaman atanapi folder - anu henteu acan siap pikeun sateuacanna - ku ngan saukur mencét kana beurit.
  • Halaman Utama - Ngahémat waktos ku ngamangpaatkeun Halaman Master, sareng sacara otomatis nerapkeun perobihan kana sadaya halaman anu aya hubunganana.
  • Atlassian - Moqups gaduh dukungan pikeun Confluence Server, Jira Server, Confluence Cloud, sareng Jira Cloud.

Langkung 2 juta jalma anu parantos nganggo Moqups pikeun aplikasi sareng halaman wéb prototyping sareng wireframing!

Nyiptakeun Akun Moqups GRATIS

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi Moqup sareng Abdi nganggo tautan kuring salami tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.