Anu Datang Anjeun Henteu Hoyong Diajar Langkung Langkung atanapi Baca Selengkapnya

maca deui

Sering kali, para pemasar sibuk pisan sareng kéngingkeun langkung seueur lalu lintas anu aranjeunna henteu nyéépkeun waktos ningkatkeun persentase konvérsi patalimarga anu parantos aranjeunna kahontal. Minggu ayeuna, urang nuju marios a program email multi-rampa pikeun klien tina Right On Interactive. Klién nyusun sababaraha kampanye anu saé tapi éta ngalaman tingkat klik-téngkah sareng konvérsi.

Kami perhatoskeun unggal email ngagaduhan tautan anu sami dina éta dipaké pikeun ngajalankeun palanggan balik kana situs:

  • Maca deui…
  • Diajar deui….
  • Lalajo…
  • Daptar…

Kuring henteu nolak pikeun ngagunakeun tautan tékstual sapertos kieu, tapi nalika éta henteu digabungkeun sareng teaser, manpaat, fitur sareng rasa kadesek, aranjeunna henteu bakal kéngingkeun klik anu anjeun peryogikeun. Bayangkeun upami tautan ieu dirobih janten:

  • Maca kumaha klien kami ngahontal nambahan tilu kali lipat dina produktivitas. Ngawitan ningali produktivitas naék sareng bisnis anjeun ayeuna.
  • Diajar kumaha platform kami gampang ngahijikeun sareng aplikasi anjeun ayeuna.
  • Dina 2 menit, pidéo anu saé ieu bakal ngajelaskeun naha anjeun kedah daptar dinten ayeuna robih hirup anjeun.
  • Korsi atos béak, daptar pikeun démo dinten ayeuna sareng kéngingkeun ebook kami gratis!

Mangpaat sareng rasa urgency gaduh pangaruh dramatis kana tarif klik-ténjo anjeun. Entong nyéépkeun kasempetan dina email atanapi tulisan pikeun nambihkeun harga klik. Jalma-jalma teu daék diajar deui, maca deui, nongton or ngadaptar kacuali aranjeunna terang yén aya manpaatna pikeun ngalakukeunana!

Catetan: Henteu kakantun yén anu ngaitkeun internal jinis-jinis kecap na mangrupikeun optimasi anu dahsyat. Nambahkeun tautan dina basa anu langkung deskriptif ngoptimalkeun kontén anjeun langkung saé pikeun mesin pencari.

2 Komentar

  1. 1

    Nalika kuring maca tulisan ieu, aya iklan pikeun Marketpath anu ngan saukur nyatakeun "Diajar Langkung Deui" 🙂

    • 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.