Kumaha Kéngingkeun Langkung Saham dina Facebook

ngabagikeun

Perusahaan anu masarkeun ngalangkungan Facebook sering henteu sadar karuksakan anu dilakukeun ku henteu ngajantenkeun unggal perbarui anu matak. Aya seueur kagiatan anu lumangsung di unggal unggal pangguna anu Facebook henteu tiasa nunjukkeun unggal pembaruan. Hasilna, aranjeunna sering ngan ukur nembongkeun tulisan anu dibagi sareng / atanapi didiskusikeun saageung-ageungna.

Saham gaduh langkung beurat dina feed berita. Dasarna, algoritma Facebook nangtukeun yén seueur jalma anu ngabagi pos sareng ngajantenkeun janten viral, langkung seueur jalma anu hoyong ningali éta. Asup akal. Dina kasenangan ieu infographic, disiapkeun pikeun Mari Smith ku jalma anu hadé di ShortStack, anjeun bakal mendakan 14 cara anu béda pikeun ngabantosan pisibilitas Facebook anjeun sareng mere ilham langkung seueur saham!

Ieu nyayogikeun tantangan ka perusahaan, tapi sering ogé nyayogikeun kasempetan. Kalayan grafik anu hébat, panulis naskah anu saé, sareng alat anu saé ... eusi anu anjeun bagikeun dina Facebook tiasa jalan gancang upami anjeun nyiapkeun sareng nyebarkeunana kalayan saé. Kuku infographic Mari sadaya aspek kontén anu dibagikeun dina Facebook.

Facebook Sharing Infographic

CATETAN: Kami ogé apiliasi tina ShortStack. Pariksa aranjeunna kaluar!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kami kantor anu alit pisan janten kami nganggo Hootsuite pikeun ngabantosan kami pikeun ngajadikeun otomatis sababaraha tugas mingguan (sapertos posting dina FB, G + sareng ngadorong ka Twitter). Salaku perusahaan East Coast, kami nyobian milari waktos anu optimal pikeun diposting kumargi urang gaduh campuran profesional dina zona waktos PST sareng EST. Kami parantos atos jam 11:15, atanapi 2:15 sonten panginten yén éta moal néwak saha waé dina tuang siang, atanapi henteu acan kantor anjeunna. Aya naséhat pikeun nyéépkeun jurang waktos bari henteu kedah ngaduakeun eusi kami?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.