50 Kasalahan Nulis anu Terus Ngahudangkeun Blogger

Aya waktos dina karir kuring sareng nalika kuring badé kuliah anu kuring naroskeun kamampuan nulis kuring. Untungna, blogging aya sareng (kaseueuran) pamaca nurunkeun standar maca. Pamiarsa sukur nyeken saluareun kasalahan sareng partikel anu ngagantung, infinitives beulah, homonim, kecap pagawéan transitif, preposisi, kata ganti ngaran relatif, sareng kasalahan éjahan belet waé.

Éta henteu leres baheula, tapi urang sadayana panulis profesional ayeuna. Henteu sapoé ngalirkeun yén para pemasar kedah nyerat tulisan blog, siaran pers, whitepaper, studi kasus sareng email! Anjeun mayar kanggo nyerat ... naha anjeun ngalakukeun kasalahan umum ieu?

  • Ngahukum Papatah - kajadian nalika anjeun nyerat kalimat sareng klausa dina kalimat aya hubunganana sareng anu teu dihaja.
  • Sinonim - nyaéta kecap anu diucapkeun sami, dieja béda, sareng ngagaduhan hartos anu béda. Ieu panginten kasalahan nyerat anu paling umum anu kuring lakukeun.
  • Pamisah Infinitives - lumangsung nalika kecap panambah ditempatkeun diantawisna infinitive kosong tina kecap pagawéan (nyaéta. Kana kandel balik.
  • Kecap Pagawéan Transitif - kecap pagawéan anu meryogikeun poko sareng objék.
  • Pangantep - ngaitkeun kecap barang, kecap gaganti sareng frasa kana kecap sanés dina kalimat.
  • Kata ganti Relatif - Kecap gaganti relatif nyaéta éta, saha, saha, saha, mana, dimana, iraha, sareng kunaon. Éta dipaké pikeun ngagabung klausa pikeun nyieun kalimat kompléks.
  • Jahan - spellcheck, saha?

Abdi hoyong ningkatkeun tulisan kuring unggal linggih dina keyboard. Abdi hoyong diajar anuansa basa Inggris ieu. Kuring rada yakin yén kuring ngalakukeun kasalahan dina unggal pos anu sanés ... bahkan tiasa langkung. Abdi resep upami anjeun ngajaga kuring jujur ​​sareng ngantunkeun koméntar janten kuring henteu sering ngerakeun nyalira. 🙂

Tanpa ado salajengna, ieu mangrupikeun 50 kasalahan nyerat luhur (teu kaasup tanda baca) anu kuring parantos salah atanapi parantos ngaidentipikasi ngalangkungan situs séjén. 5 Kasalahan Gramatikal anu Nyababkeun Anjeun Jempé ku Brian Clark terus mere ilham kuring!

50 Kasalahan Nulis Biasa

  1. Iklan atanapi nambihan
  2. Ngarugikeun atanapi Averse
  3. Naséhat atanapi Naséhat
  4. Mangaruhan atanapi Pangaruh
  5. Seueur atanapi Seueur
  6. Amoral atanapi Immoral
  7. Bagéan atanapi Terpisah
  8. Mastikeun atanapi mastikeun atanapi mastikeun
  9. Sindiran atanapi Ilusi
  10. Samentawis atanapi bari
  11. Sentrifugal atanapi Centripetal
  12. Cite atanapi Situs atanapi Paningal
  13. Kolokasi atanapi Colocated
  14. Komplemén atanapi Pujian
  15. Ngandung atanapi Ngarang
  16. Nurani atanapi Sadar
  17. Déwan atanapi Konseling
  18. pasti
  19. Gumantung atanapi Gumantung
  20. Gurun atanapi Dessert
  21. Teu resep atanapi Henteu resep
  22. Elicit atanapi Illicit
  23. Emberass atanapi Éra
  24. Entomologi atanapi Étimologi
  25. Naroskeun atanapi Taroskeun
  26. Pastikeun atanapi mastikeun
  27. Unggal dinten atanapi Sapopoé
  28. Langkung Jauh atanapi Teras
  29. Flaunt atanapi Flout
  30. Dangukeun vs Ieuh
  31. Éta atanapi Nya
  32. Nyaho atanapi Ayeuna
  33. Lay atanapi Lie
  34. Nyanggakeun atanapi Hayu
  35. Leupas atanapi Kalah
  36. Loser atanapi Looser
  37. Militasi atanapi Mitigasi
  38. Mayar atanapi Mayar
  39. Prakték atanapi Prakték
  40. Prinsip atanapi Kepala Sekolah
  41. Paduli atanapi Teu Paduli
  42. Alat tulis atanapi Alat Tulis
  43. Ti atanapi Teras
  44. Aranjeunna, Aranjeunna atanapi Aya
  45. Ngalakukeunana, Kedah tina, Tiasa atanapi Bakal? Ve, Kedahna? Naha, Tiasa? Ve
  46. Dimana atanapi Éta atanapi Urang? Deui
  47. Anu atanapi Éta
  48. Saha atanapi Saha
  49. Anjeun atanapi Anjeun? Deui
  50. Anjeun atanapi kuring atanapi kuring

2010CalendarSm.jpgUpami anjeun hoyong maca deui, kuring mendakan salah sahiji daptar kasalahan panulis anu paling komprehensif dina halaman wéb Paul Brians.

Kuring bahkan tiasa nyandak kalénder poéan: 2010 Kasalahan Umum dina Kalénder Inggris Anggoan Kalénder Kuat. Ieu ayeuna aya dina daptar kahayang kuring!

Abdi ngarep pisan maca koméntarna. Naha kuring ngalakukeun kasalahan dina tulisan ieu?

17 Komentar

  1. 1

    Prepositions mangrupakeun waterloo biasa lolobana panulis. Malah panyatur basa Inggris asli nanggung jawab pikeun ngalakukeun ieu.

    • 2

      Hatur nuhun KolonelJeff! Kumaha héséna basa upami jalma anu paling terdidik henteu tiasa ngawasa éta? Sareng urang ngarepkeun unggal imigran datang sareng diajar éta… panginten harepan urang rada luhur!

    • 3

      Hatur nuhun KolonelJeff! Kumaha héséna basa upami jalma anu paling terdidik henteu tiasa ngawasa éta? Sareng urang ngarepkeun unggal imigran datang sareng diajar? Sugan ekspektasi urang rada luhur!

  2. 4

    ceuk alus. Abdi henteu tiasa nyarios yén kuring henteu leres-leres henteu salah upami aya kasalahan éjahan. Aya dinten-dinten kuring angkat dina riff sareng henteu mikir pikeun pariksa ejaan! Henteu nyarios yén éta pikaresepeun, tapi kuring henteu kapikiran sababaraha kasalahan éjahan ayeuna sareng deui dina tulisan blog. Éta nunjukkeun yén urang manusa, sareng kuring yakin teu gaduh redaktur anu ngoréksi sadayana anu kuring pasang di dinya: 0)

  3. 5

    Doug, guru kelas 3 kuring ngajar kuring pikeun nginget yén nalika mikiran gurun atanapi dessert, émut yén dessert ngagaduhan dua hurup "s" b / c saréat anu saé dua kali langkung saé tibatan pasir kesang. Tong nyarios anjeun henteu kantos diajar nanaon ti kuring! 😉

  4. 6
  5. 7

    Hatur nuhun postingan. Kuring, sacara alami, milih pisan ngeunaan tata basa sareng éjahan (sanaos, salaku manusa, kuring ogé ngalakukeun kasalahan). Ku alatan éta, kuring bungah ningali daptar ieu. Sateuacan kuring nyarankeun sababaraha tambihan kana daptar, Abdi hoyong "jaga anjeun jujur" sakumaha anjeun dipénta.

    1) Dina paragraf kadua, kuring yakin yén anjeun hartosna nyarios "Teu aya dinten anu ku para pemasar éta ulah kudu nulis" tapi kuring bisa ngan salah maca kalimah.
    2) Anjeun lasut kurung nutup dina "Split infinitives" daptar item (ogé, téhnisna singketan "ie" sakuduna dipisahkeun ku titik).

    Ayeuna, pikeun nambihan sababaraha hal anu kuring perhatikeun rutin:
    1) Dibeuli sareng dibawa - Seueur jalma sigana mikir yén jaman baheula "mésér" nyaéta "dibawa" sareng éta nyababkeun kuring gélo nalika kuring ningali éta.
    2) Teuing, ka na dua (teu percaya yén ieu ditinggalkeun kaluar tina daptar Anjeun).
    3) Jamak / kaayaan teu satuju tunggal - Kuring keur terus kaliru ngeunaan ieu sorangan, tapi kasalahan paling umum jalma nyieun kalawan ieu pamakéan "aranjeunna," "aranjeunna" atawa "maranéhna" lamun ngarujuk kana subjek tunggal. "Aranjeunna" "aranjeunna" sareng "maranéhna" sadayana jamak, janten aranjeunna kedah ngarujuk kana kecap barang jamak.
    4) "Kuring bisa paduli kirang" tinimbang "Kuring teu bisa paduli kirang".
    5) Pikeun nambihkeun kana nomer anjeun 41, kuring henteu tahan nalika kuring ningali jalma nyerat kecap "teu paduli" (saolah-olah éta mangrupikeun kecap).

    Ogé, kuring ngan ukur hoyong terangkeun (saolah-olah saha waé anu paduli) yén éta nyababkeun kuring leres-leres batty nalika kuring ningali jalma mungkas kalimat sareng prepositions. Éta henteu ngaganggu kuring nalika ngadangukeun kecap-kecap anu diucapkeun, tapi kuring henteu tahan ningali éta dina tulisan.

  6. 8

    Hatur nuhun pikeun parios ieu. Unggal blogger kedah maca éta sateuacan ngeposkeun.
    Henteu terang kunaon, tapi sigana langkung gampang perhatikeun kasalahan dina tulisan batur…

  7. 9

    Kasalahan umum anu dilakukeun ku panulis, pikeun kuring nyaéta Homonim sareng kasalahan éjahan. Kuring henteu acan pariksa buku éta 2010 Kasalahan Umum dina Basa Inggris Dianggo Harian Boxed Calendar tapi kuring yakin pasti aya sababaraha kasalahan anu penting tapi konyol anu dilakukeun ku panulis.

  8. 10

    Ku jalan kitu, angka 25 mangrupakeun sawaréh ti angka 8.

    Sanaos kuring sanés panyatur basa Inggris asli, kuring sering ningali sababaraha ieu sareng kuring mendakan éta rada ngaganggu, khususna nalika dilakukeun ku panyatur basa Inggris asli.

  9. 11
  10. 12
  11. 13

    Peeve piaraan kuring nyaéta nyalahgunakeun terus-terusan mawa sareng nyandak. Éta konsép anu béda-béda. Seuseueurna jalma henteu nyalahgunakeun "datang" sareng "balik" sareng arahna sami dina "mawa" sareng "nyandak".

  12. 14

    Daptar Heboh ... nicely rengse. Tapi kumargi anjeun nyebatkeun situs Paul Brians (tingali naon anu kuring lakukeun di dinya?), anjeun kedah sadar yén infinitif pamisah saleresna sanés kasalahan - aranjeunna ngan ukur hiji hal anu cukup ku jalma-jalma yakin yén kasalahan (kuring nyalahkeun basa Inggris. guru) yén anjeun ogé tiasa ngahindarkeun aranjeunna pikeun nyegah debat sadayana unggal waktos.

    Jenis éta ngaganggu kuring kusabab éta ngantepkeun diri urang dibully ku jalma anu diajar aturan palsu, tapi naon anu anjeun tiasa laksanakeun. Atoh, tingali éta - anjeun ngan ukur ngalanggengkeun mitos ku nyarios yén pamisah infinitif ngalanggar aturan.

  13. 15

    Janten bungah mendakan langkung seueur jalma anu nganggap grammar masih penting. f Abdi émut profesor Latin abdi leres, Pamanggih ngeunaan pamisah infinitives asalna ti sakola pamikiran anu peunteun sagala hal Latinate. Dina basa Latin, anjeun henteu ngabagi infinitif anjeun, janten tangtosna anjeun henteu kedah ngabagi aranjeunna dina basa Inggris! NGABARAKATAK

    Dina tangent patali, éta reeks tina hal (Kuring teu yakin naon) yén sakola di AS jeung di nagara Pasamakmuran keukeuh yén Ngalamar ti luar éta bunderan jero nulis TOEFL. Kuring parantos ngajarkeun tata basa Inggris rémédial sareng komposisi di universitas pikeun murid taun kahiji sareng kadua, sadayana digedékeun di dieu di Kanada, tempat kuring cicing. Upami murid-murid éta nyerat TOEFL, kuring nyangka urang bakal sesah nyortir saha ti mana.

    • 16

      Tetep maca, @scubagirl15… Kuring yakin anjeun bakal ngagaduhan seueur pelajaran pikeun kuring. 🙂 Sarta ulah ragu pikeun ngabenerkeun kuring, Abdi rada ngarasa belet maca komentar ti kasampak belet kalawan 5,000 langkung ningali kasalahan kuring online!

  14. 17

    Hatur nuhun artikel cet!
    Un bon dipariksa-up!! Chaque bloggueurs et nombreux ils sont devraient se lire avant de poster leurs articles.
    Néanmoins, il est vrai qu'avec un oeil extérieur on voit toujours les fautes des autres et rarement les siennes 😉

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.