Kaseueuran Pamaké Teu resep Parobihan

Abdi kantos maca seueur perkawis desain panganteur pangguna anyar dina Facebook sareng sabaraha pangguna parantos ngadorong parobihanana, ironisna survey diluncurkeun salaku Facebook App.

Aranjeunna henteu ngan ukur henteu resep kana parobihan, aranjeunna nganggap hina:
Survey Facebook

Salaku jalma anu maca sareng niténan desain rada sakedik, kuring ngahargaan rarancang anu langkung saderhana (kuring benci kana navigasi sengsara na sateuacanna) tapi kuring rada resep yén aranjeunna ngan saukur nyolong Twitter urang kesederhanaan sareng ngawangun halamanna kana aliran.

Kuring teu yakin kana prosés anu digunakeun Facebook ... mimitina dina naon anu motivasi aranjeunna pikeun ngalakukeun parobihan sareng anu kadua ngadorong parobahan borongan ku seueur pangguna anu kalibet. abdi ulah hormat Facebook pikeun nyandak résiko. Henteu seueur teuing perusahaan sareng volume patalimarga anu bakal ngalakukeun ieu, utamina kusabab pertumbuhanana masih dina kamajuan.

Penting pikeun dicatet yén parobihan sok sesah. Upami anjeun ngagulung panganteur pangguna énggal pikeun aplikasi anu parantos dianggo jalma parantos mangtaun-taun, tong ngarep-ngarep email bakal dituang hatur nuhun. Pamaké hate ngarobih.

Kumaha Mimiti?

Abdi ngarep pisan maca langkung seueur ngeunaan metodologi anu digunakeun Facebook. Pangalaman kuring ngawartosan yén aranjeunna panginten ngadaptarkeun sababaraha pangguna kakuatan atanapi grup fokus pikeun ngararancang, mayar tumpukan artos ageung pikeun sababaraha interaksi komputer manusa sareng ahli pangalaman pangguna, sareng ngarumuskeun rencana dumasar kana kaputusan mayoritas. Kaputusan mayoritas ngabandungan, sanajan.

Kaputusan mayoritas henteu ngamungkinkeun individualitas unik. Maca Pengumuman Douglas Bowman ngeunaan mundur Google, éta muka-panon.

Grup fokus ngabandungan, ulah dianggo ogé. Aya hiji ton bukti anu nunjukkeun yén jalma anu sukwan atanapi anu direkrut pikeun museurkeun kelompok milampah kana kelompok kapaksa masihan kritik pikeun sagala rarancang. Grup fokus tiasa ngaganggu desain hébat, intuitif sareng radikal. Grup pokus condong nurunkeun antarbeungeut pangguna kana pangbagi umum sahenteuna tina anu anyar sareng nyegerkeun.

Naha Facebook Robah?

Patarosan anu sanés kanggo Facebook - naha anjeun milih parobihan anu dipaksakeun? Sigana kuring mah desain anyar sareng desain lami tiasa duanana dilebetkeun sareng sababaraha pilihan anu cukup saderhana pikeun pangguna. Kuatkeun pangguna anjeun pikeun nganggo antarbeungeut anu aranjeunna pikahoyong tibatan maksa ka aranjeunna.

Kuring yakin desain anyar diawalan pikeun ngaleungitkeun sababaraha pajeulitna sistem navigasi lami. Éta bakal langkung gampang ayeuna pikeun pangguna énggal pikeun bangun sareng ngajalankeun (saur abdi). Janten - naha henteu dijantenkeun panganteur standar pikeun pangguna anyar sareng nawiskeun pilihan tambahan pikeun pangguna anu berpengalaman?

Naon anu dilakukeun ku Facebook Ayeuna?

Patarosan (multi) juta dolar ayeuna pikeun Facebook. Eupan balik goréng eupan balik goréng. Sakali survey dina panganteur anyar ngahontal tingkat négatip 70%, awas! Komo upami desainna hebat, hasil survey bakal teras turun. Upami kuring damel pikeun Facebook, abdi moal merhatoskeun survey deui.

Facebook teu kudu ngaréspon tanggapan négatip, sanaos. Anu ironisna nyaéta nalika aranjeunna nawiskeun duanana pilihan sareng seuseueurna pangguna tetep tampilan anyar.

Butuh pangwangunan tambihan, tapi kuring bakal nyarankeun dua alternatif pikeun ngadorong parobihan: robah laun or pilihan pikeun parobihan mangrupakeun pendekatan anu pangsaéna.

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hiji hal anu pasti, euweuh urusan naon, jalma anu addicted kana Facebook sarta bakal neruskeun migunakeun eta!

    Desain ieu "béda" sareng kuring langkung resep ieu khususna sabab éta langkung ramping tibatan anu sateuacana.

    Tapi, Facebook kedah masihan pilihan pikeun pangguna pikeun ngalih atanapi henteu

  3. 3

    Tapi parobahan ieu sumping dina heels tina parobahan Facebook sejen. Sareng naha jalma-jalma ogé henteu resep éta?

    Janten jalma-jalma anu ngalobi pikeun ngarobih deui kana desain anu sateuacana sami sareng anu ngalobi deui kana desain sateuacanna?

  4. 4

    Masalah sareng parobihan nyaéta jumlah padamelan anu diperyogikeun pikeun diajar hal anu énggal langkung ageung tibatan jumlah padamelan anu diperyogikeun pikeun teras nganggo naon anu anjeun terang.

    Sababaraha taun ka pengker, kuring mingpin proyék pamutahiran parangkat lunak utama sareng sadayana hoyong ngadesain ulang antarmuka pangguna anu pikasieuneun. Tangtu éta dahsyat, hese make, sarta ngan sabagean fungsi, tapi rébuan jalma dipaké poéan sarta terang persis kumaha gawéna.

    Antukna, kuring yakin tim pikeun nahan panganteur heubeul di pamutahiran, tapi nyadiakeun pilihan pikeun sagala pamaké pikeun nyobaan desain ningkat radikal. Lalaunan, dulur hijrah kana desain anyar.

    Ieu, tangtosna, naon anu kedah dilakukeun ku Facebook. Gantina, aranjeunna geus angered ampir sarerea.

  5. 5

    Gagasan yén jalma henteu resep parobahan mangrupikeun mitos anu lengkep. Panalungtikan ilmiah sabenerna nembongkeun sabalikna.

    Sapanjang garis naon anu diomongkeun Robby, éta DIPAKSA pikeun ngarobih jalma anu henteu resep sareng nolak. Tulisan anu saé, Doug!

    • 6

      Hmmm - teu yakin kuring satuju yén éta mitos, James. Jalma boga ekspektasi sarta lamun ekspektasi maranéhanana teu patepung eta ngabalukarkeun frustasi. Kuring geus digawé ngaliwatan sababaraha redesigns print na redesigns software na iraha wae urang ngalakukeun parobahan borongan nu nyata robah kabiasaan pamaké, maranéhna teu resep.

      Panginten éta sadayana balik deui ka netepkeun ekspektasi!

      • 7

        Kuring generalizing ngeunaan kabiasaan manusa. Pasti aya kaayaan dimana jalma nolak parobahan.

        Tapi koméntar anjeun lumayan ngadukung titik kuring (sareng Robby). Éta parobahan anu dipaksakeun ku jalma-jalma kesel.

  6. 8

    Doug, kuring pangguna Facebook, sareng tina naon anu kuring tingali éta dasarna jalma-jalma anu sami anu ambek-ambekan kana perobahan perenah sababaraha bulan ka tukang anu ayeuna ngabentuk grup konyol ieu sareng petisi pikeun Facebook ngarobih deui kana perenah anu aranjeunna henteu. teu hayang. Maksudna, hayu. Boh jalma teu aya anu hadé pikeun ngalakukeunana sareng waktosna atanapi aranjeunna ngan ukur ngeksploitasi bagean pangguna anu réaksi otomatis kana unggal parobihan sok NO. Masihan sababaraha minggu deui sareng sadaya noise ieu bakal jalan alami pikeun sadaya panyabab kerung.

    Jigana Facebook bakal sukses, jalma bakal neruskeun migunakeun Facebook. Sadaya parobihan anu ku kuring katingalkeun dugi ka ayeuna janten seueur akal (ka abdi, sahenteuna). Aliran sapertos Twitter mangrupikeun gerakan anu saé, sareng jalma-jalma masih tiasa milih saha anu aranjeunna tuturkeun (kanggo kuring sorangan, éta kejam nyaring kaluar tina tulisan aplikasi sareng tulisan non-Inggris). Maksud kuring nyaéta Facebook parantos masihan kami anu pangsaéna tina dua dunya - ngalacak réréncangan sareng halaman / grup sacara real-time AND kamampuan pikeun ngajaga privasi sareng karesep urang ngaliwatan saringan. Bonus tambahan nyaéta pikeun ngurilingan wates pertemanan ku ngondang jalma-jalma ngalangkungan halaman.

    Hatur nuhun pikeun pos pamikiran-provoking ieu.

    Manny

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.