Kaseueuran Pamaké Teu resep Parobihan

Abdi kantos maca seueur perkawis desain panganteur pangguna anyar dina Facebook sareng sabaraha pangguna parantos ngadorong parobihanana, ironisna survey diluncurkeun salaku Facebook App.

Aranjeunna henteu ngan ukur henteu resep kana parobihan, aranjeunna nganggap hina:
Survey Facebook

Salaku jalma anu maca sareng niténan desain rada sakedik, kuring ngahargaan rarancang anu langkung saderhana (kuring benci kana navigasi sengsara na sateuacanna) tapi kuring rada resep yén aranjeunna ngan saukur nyolong Twitter urang kesederhanaan sareng ngawangun halamanna kana aliran.

Kuring teu yakin kana prosés anu digunakeun Facebook ... mimitina dina naon anu motivasi aranjeunna pikeun ngalakukeun parobihan sareng anu kadua ngadorong parobahan borongan ku seueur pangguna anu kalibet. abdi ulah hormat Facebook pikeun nyandak résiko. Henteu seueur teuing perusahaan sareng volume patalimarga anu bakal ngalakukeun ieu, utamina kusabab pertumbuhanana masih dina kamajuan.

Penting pikeun dicatet yén parobihan sok sesah. Upami anjeun ngagulung panganteur pangguna énggal pikeun aplikasi anu parantos dianggo jalma parantos mangtaun-taun, tong ngarep-ngarep email bakal dituang hatur nuhun. Pamaké hate ngarobih.

Kumaha Mimiti?

Abdi ngarep pisan maca langkung seueur ngeunaan metodologi anu digunakeun Facebook. Pangalaman kuring ngawartosan yén aranjeunna panginten ngadaptarkeun sababaraha pangguna kakuatan atanapi grup fokus pikeun ngararancang, mayar tumpukan artos ageung pikeun sababaraha interaksi komputer manusa sareng ahli pangalaman pangguna, sareng ngarumuskeun rencana dumasar kana kaputusan mayoritas. Kaputusan mayoritas ngabandungan, sanajan.

Kaputusan mayoritas henteu ngamungkinkeun individualitas unik. Maca Pengumuman Douglas Bowman ngeunaan mundur Google, éta muka-panon.

Grup fokus ngabandungan, ulah dianggo ogé. Aya hiji ton bukti anu nunjukkeun yén jalma anu sukwan atanapi anu direkrut pikeun museurkeun kelompok milampah kana kelompok kapaksa masihan kritik pikeun sagala rarancang. Grup fokus tiasa ngaganggu desain hébat, intuitif sareng radikal. Grup pokus condong nurunkeun antarbeungeut pangguna kana pangbagi umum sahenteuna tina anu anyar sareng nyegerkeun.

Naha Facebook Robah?

Patarosan anu sanés kanggo Facebook - naha anjeun milih parobihan anu dipaksakeun? Sigana kuring mah desain anyar sareng desain lami tiasa duanana dilebetkeun sareng sababaraha pilihan anu cukup saderhana pikeun pangguna. Kuatkeun pangguna anjeun pikeun nganggo antarbeungeut anu aranjeunna pikahoyong tibatan maksa ka aranjeunna.

Kuring yakin desain anyar diawalan pikeun ngaleungitkeun sababaraha pajeulitna sistem navigasi lami. Éta bakal langkung gampang ayeuna pikeun pangguna énggal pikeun bangun sareng ngajalankeun (saur abdi). Janten - naha henteu dijantenkeun panganteur standar pikeun pangguna anyar sareng nawiskeun pilihan tambahan pikeun pangguna anu berpengalaman?

Naon anu dilakukeun ku Facebook Ayeuna?

Patarosan (multi) juta dolar ayeuna pikeun Facebook. Eupan balik goréng eupan balik goréng. Sakali survey dina panganteur anyar ngahontal tingkat négatip 70%, awas! Komo upami desainna hebat, hasil survey bakal teras turun. Upami kuring damel pikeun Facebook, abdi moal merhatoskeun survey deui.

Facebook teu kudu ngaréspon tanggapan négatip, sanaos. Anu ironisna nyaéta nalika aranjeunna nawiskeun duanana pilihan sareng seuseueurna pangguna tetep tampilan anyar.

Butuh pangwangunan tambihan, tapi kuring bakal nyarankeun dua alternatif pikeun ngadorong parobihan: robah laun or pilihan pikeun parobihan mangrupakeun pendekatan anu pangsaéna.

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hiji hal anu pasti, henteu masalah naon, jalma-jalma katagihan Facebook sareng bakal teras nganggo éta!

    Desain ieu "bénten" sareng kuring langkung resep ieu khususna sabab éta langkung seueur ngalancarkeun tibatan anu tiheula.

    Tapi, Facebook kedah masihan pilihan pikeun pangguna pikeun pindah atanapi henteu

  3. 3

    Tapi parobihan ieu dumasarkeun kana parobahan Facebook anu sanés. Sareng henteu jalma-jalma benci sareng anu éta ogé?

    Janten jalma-jalma anu melobi ngarobih deui kana desain anu sami sareng anu sami anu melobi balik kana desain sateuacanna?

  4. 4

    Masalah sareng parobihan nyaéta jumlah padamelan anu diperyogikeun pikeun diajar anu énggal jauh langkung ageung tibatan jumlah padamelan anu diperyogikeun pikeun neraskeun ngagunakeun anu parantos anjeun terang.

    Mangtaun-taun ka pengker, kuring mingpin proyék pamutahiran parangkat lunak utama sareng sadayana hoyong ngararancang deui antarbeungeut pangguna anu uih. Tangtosna éta pikareueuseun, sesah dianggo, sareng ngan ukur sawaréh fungsional, tapi rébuan jalma ngagunakeun éta unggal dinten sareng terang persis kumaha jalanna.

    Antukna, kuring yakin tim pikeun nahan antarbeungeut lami dina pamutahiran, tapi pikeun nyayogikeun pilihan pikeun pangguna naon waé anu nyobaan desain anu hadé pisan. Lalaunan, sadaya jelema hijrah ka desain anyar.

    Ieu, tangtosna, naon anu kedah dilakukeun ku Facebook. Sabalikna, aranjeunna ngambek ampir sadayana.

  5. 5

    Gagasan yén jalma henteu resep parobihan mangrupikeun mitos lengkep. Panilitian ilmiah saleresna nunjukkeun anu sabalikna.

    Sapanjang garis tina naon anu Robby nyarios, éta DIPAKSA pikeun ngarobah yén jalma-jalma henteu resep sareng nolak. Pos anu saé, Doug!

    • 6

      Hmmm - henteu yakin kuring satuju yén éta mitos, James. Jalma-jalma gaduh ekspektasi sareng nalika ekspektasi éta henteu kacumponan éta ngabalukarkeun hanjelu. Kuring parantos ngerjakeun sababaraha desain ulang cetak sareng desain ulang parangkat lunak sareng iraha waé urang ngalakukeun parobihan borong anu sacara signifikan ngarobah paripolah pangguna, aranjeunna henteu resep.

      Sugan éta sadayana balik deui kana netepkeun harepan!

      • 7

        Abdi umumkeun ngeunaan paripolah manusa. Pasti aya kaayaan dimana jalma nolak parobihan.

        Tapi koméntar anjeun lumayan nyokong titik kuring (sareng Robby). Parantos dipaksa yén jalma janten kesel.

  6. 8

    Doug, abdi pangguna Facebook, sareng tina naon anu kuring ningali éta dasarna jalma anu sami anu henteu resep tata perenahna robih sababaraha bulan deui anu ayeuna ngawangun grup sareng petisi anu teu konyol ieu pikeun Facebook pikeun ngarobih deui kana tata ruang anu aranjeunna henteu henteu hoyong. Maksadna, cik. Boh jalma teu aya hubungan anu langkung saé sareng waktosna atanapi aranjeunna ngan ukur ngamangpaatkeun segmen pangguna anu réaksi otomatis pikeun unggal parobihan teras-terasan NO whiny. Pasihan deui sababaraha minggu deui sareng sadaya noise ieu bakal jalan alami sadaya sabab kerung di ditu.

    Jigana Facebook bakal suksés, jalma bakal tetep ngagunakeun Facebook. Sadaya parobihan anu kuring tingali dugi ka ayeuna damel seueur akal (pikeun kuring, sahenteuna). Aliran sapertos Twitter mangrupikeun gerakan anu saé, sareng jalma-jalma masih tiasa milih anu aranjeunna nuturkeun (pikeun kuring sorangan, éta nyaring kejam tina tulisan aplikasi sareng tulisan sanés basa Inggris). Intina abdi nyaéta Facebook parantos masihan kami anu pangsaéna pikeun dua dunya - nyukcruk real-time babaturan sareng halaman / grup AND kamampuan ngajaga privasi sareng karesep urang ngaliwatan saringan. Bonus anu ditambihkeun nyaéta ngurilingan wates rencang ku ngundang jalma ngalangkungan halaman.

    Hatur nuhun pikeun tulisan anu ngajantenkeun pamikiran ieu.

    Manny

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.