Selamat Hari Ibu!

Hari Ibu

Hari Ibu mangrupikeun liburan ka-3 pangageungna dina sataun kalayan langkung $ 22.3 milyar anu dibalanjakeun di Amérika Serikat. 35.5% urang Amerika mésér perhiasan pikeun Hari Ibu, paningkatan taunan 6.8% sataun langkung sataun. Nyatana, keseluruhan belanja kado Hari Ibu diperkirakeun ningkat 10.5% sataun ti sataun.

Kantos héran kunaon Hari Ibu langkung kasohor tibatan Dinten Bapa? Naha anjeun terang yén Hari Ibu parantos liburan nasional langkung ti satengah abad langkung lami? Naha anjeun bakal percanten upami urang ngawartosan anjeun yén pasti aya langkung seueur indung tibatan bapa? Nya, buktina sacara harfiah ditulis kana DNA urang. RewardExpert

Ieu mangrupikeun infographic anu luar biasa anu nunjuk kana sababaraha sajarah Hari Ibu sareng parobihan belanja konsumen dina liburan anu penting ieu. Barina ogé, moal aya urang bakal aya di dieu upami teu aya anu sapertos indung! Selamat Hari Ibu!

Infographic Day Indung urang

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.