Industri Pilem III… Sugan aya anu ngarep-ngarep… Mungkin henteu

bagian I
Part II

Sugan Sababaraha Harepan pikeun Industri Pilem:

The turunanTadi wengi kuring caket kana iklan spanduk anu saé (saleresna mah!) Kanggo The turunan. Ieu mangrupikeun halaman wéb anu luar biasa… anu nyiptakeun ngagunakeun peramban perumahan, flash, média streaming ... sadayana pikeun nyiptakeun pangalaman anu super serem. Sugan bagian anu paling kerén dina situs éta nyaéta "pangalaman", dimana anjeun tiasa pencét claustrophobia sareng layar saleresna oyag sareng ngaleutikan nalika anjeun nonton. Heboh !!!

Ieu conto anu saé pikeun ngamangpaatkeun wéb pikeun berinteraksi sareng pangguna. Jalan pikeun jalan!

Sugan Henteu:

TiVo ayeuna ngamungkinkeun distributor média pikeun nandaan konténna janten pintonanana dihapus dina jangka waktos:
TiVo

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.