Industri Pilem IV - Oray dina pesawat

bagian I, II, III...

Naha anjeun tiasa nyarios yén kuring hoyong industri pilem janten suksés?

Oray dina pesawat dibuka dinten ayeuna. Naon anu janten pilem anu pikareueuseun nyaéta ngalakukeun padamelan anu hadé dina pamasaran via internét. Dina halaman wéb, aranjeunna nawiskeun sadayana jinis komponén viral, bahkan aplikasi online ti Varitalk anjeun tiasa anggo pikeun ngirim sobat telepon atanapi email ti Samuel L. Jackson.

Aranjeunna ngagaduhan kuring. Abdi lebet.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.