mParticle: Kumpulkeun sareng Sambungkeun Data Palanggan Ngaliwatan API sareng SDK Aman

Platform Data Palanggan mParticle

Klién anyar anu urang damel sareng gaduh arsitéktur anu sesah anu nambalan babarengan belasan platform sareng bahkan langkung lebetna. Hasilna mangrupikeun sapuluh duplikasi, masalah kualitas data, sareng kasusah dina ngatur palaksanaan salajengna. Sanaos aranjeunna hoyong urang tambihan deui, kami nyarankeun yén aranjeunna ngaidentipikasi sareng ngalaksanakeun Platform Data Palanggan (CDP) pikeun ngatur sadaya titik éntri data kana sistemna, ningkatkeun akurasi data na, saluyu sareng standar pangaturan anu béda, sareng ngajantenkeun ngahijikeun platform salajengna langkung gampang.

Platform Data Palanggan mParticle

mPartikel gaduh API anu mantap, aman sareng saterasna 300+ pakakas pamekar perangkat lunak anu dihasilkeun (SDKs) sahingga anjeun tiasa sacara gampil ngatur data palanggan anjeun séntral, nyebarkeun integrasi langkung gancang, sareng mastikeun yén data anjeun bersih, seger, sareng patuh. Platform aranjeunna nawiskeun:

Platform Data Palanggan mParticle

  • Data Panyambungan - Kumpulkeun data nganggo API sareng SDK anu aman sareng sambungkeun kana sadaya alat sareng sistem tim anjeun. Aksés data palanggan dimana anjeun peryogi éta tanpa repot manajemén kode ti pihak katilu. Integrasi kana sistem iklan, platform analitik, platform layanan palanggan, sistem pamasaran sistem kauangan, platform manajemén idin, sareng platform kaamanan sayogi ngalangkungan 300+ SDK. Anjeun tiasa ngamuat data kana solusi gudang data ageung kalebet Amazon Redshift, Snowflake, Apache Kafka, atanapi Google BigQuery sacara real-time. Atanapi, tangtosna, anjeun tiasa ngahijikeun platform anjeun ngalangkungan API anu mantep.

mPartikel Data Master

  • Quality data - Ngaronjatkeun kualitas data palanggan anjeun sareng nempatkeun data anu saé pikeun dianggo ku ngatur, ngatur, sareng ngvalidasi data nasabah sateuacan dibagikeun sareng sistem hilir.
  • Pamaréntahan data - Atur patuh kana perda privasi data sareng ngadukung kabutuhan pamaréntahan organisasi anjeun. Ngajaga privasi konsumén anjeun nganggo lokalisasi data, patuh CCPA, paménta tunduk GDPR, manajemén idin GDPR, panyalindungan data PII, sareng ngatur patuh sareng idin kalayan OneTrust.
  • Personalisasi data-disetir - Nyiptakeun pangalaman pribadi nganggo data nasabah sajarah sareng real-time. Ngadamel pamirsa, ngitung atribut, profil pangguna omnichannel, sareng panggunaan LiveRamp pikeun nganteurkeun pangalaman konsumén anu dipersonalisasi.

Hubungan sareng ahli mParticle pikeun ngabahas kumaha ngahijikeun sareng ngatur data palanggan ku cara anu pas pikeun bisnis anjeun.

Tingali Sadayana Integrasi mPartikel Ngajalajah mParticle Demo

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.