Martech ngabagéakeun Sponsor Anyar Zoomerang!

zoomerang

Kami bungah pisan ngumumkeun sponsor anyar dina Martech sareng Zoomerang! Zoomerang mangrupikeun sponsor Téhnologi Pamasaran urang, ngiringan sponsor Analytics kami - Webtrend. (Kami ngagaduhan sponsor tambahan anu sayogi pikeun Sosial, Mobile, Blogging sareng Email).

zoomerang s

Nalika urang teraskeun ngagedéan tapak suku Martech sareng Panyiaran Radio Téhnologi Marketing, Pidéo Téhnologi Marketing, hebat pisan Twitter jeung Facebook ayana, sareng Newsletter Pemasaran anu ngembang pesat (klik Ngalanggan di luhur), kami milari kasempetan langkung interaktif sareng pemirsa.

A kerjasama sareng Zoomerang sampurna. Anjeun ayeuna bakal mendakan polling unggal minggu dina sidebar kami anu kami promosikeun sareng diskusikeun sareng pamiarsa urang. Punten ilubiung dina ieu supados urang tiasa kéngingkeun sababaraha hasil anu saé. (Upami anjeun maca ieu ngalangkungan RSS, pastikeun pikeun klik liwat sareng jawab survey).

Urang ogé bakal kéngingkeun sababaraha data anu luar biasa ti tim di Zoomerang pikeun diasupkeun kana infographics (anu munggaran urang ampir siap!), presentasi, whitepapers, webinar, pidato sareng tulisan blog! Ogé, punten wilujeng sumping Jason Miller, Market Tools '(aka Zoomerang) Manajer Média Sosial. Jason bakal nyerat tulisan blog pikeun Martech Zone!

Ieu tawaran Zoomerang pikeun anjeun!

Mimiti - anjeun leres-leres tiasa ngadaptarkeun Rekening dasar GRATIS sareng Zoomerang! Henteu ngan éta, jalma anu alus di Zoomerang nawiskeun rekening Pro Taunan ngan ukur $ 149 salami sataun kanggo rerencangan anu Martech Zone; éta $ 50 tina harga biasa. Asup ayeuna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.