Martech Diénggalan pikeun Mobile na Tablet Browser

mtb iphone h

Upami anjeun kantos nyobian maca blog dina browser sélulér atanapi tablet, anjeun panginten hanjelu. Anjeun bakal bagja terang yén tungtungna kami ngarobih vérsi sareng ngaoptimalkeun pangalaman nganggo WPTouch Pro (tautan afiliasi). WPTouch Pro mangrupikeun solusi anu mantep pikeun WordPress dimana anjeun tiasa gaduh kontrol pinuh pikeun versi sélulér sareng tablet anjeun.

Ieu perenah nangtung kami dina iPhone:
mtb iphone v

Ieu perenah horizontal kami dina iPhone:
mtb iphone h

Ieu perenah nangtung kami dina iPad:
mtb ipad v

Ieu perenah horizontal kami dina iPad:
mtb ipad h

Urang ogé bakal ngerjakeun ngarobih aplikasi urang. Ayeuna, urang gaduh aplikasi iPhone anu cukup keuna sareng sigana rada buggy. Urang badé nyebarkeun sababaraha aplikasi khusus pikeun iPhone, Android, iPad sareng tablet. Kami ogé nuju damel dina Aplikasi Facebook!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.