Kumaha Email Ngahijikeun sareng Pamasaran Multi-Saluran

Infographic Marketing Multi-Saluran

Dina jaman ayeuna mah, pamasaran langkung seueur. Tina blog kana média sosial dugi ka infografis dugi ka email, penting pikeun sadaya olahtalatah urang konsisten sareng terintegrasi. Kami parantos mendakan mangtaun-taun email éta mangrupikeun inti tina pamasaran multi-kanal.

Kami damel sareng réréncangan urang di Delivra pikeun nyiptakeun infographic ieu ngeunaan kumaha email ngabantosan para pemasar pikeun ngahijikeun sareng ngempelkeun olahtalatah pamasaranna. Naha anjeun terang yén 75% pangguna média sosial nganggap email salaku pesen komunikasi pikaresep sareng perusahaan? Éta ageung. Email mangrupikeun pamasaran dumasar ijin, anu hartosna yén konsumén atanapi prospek tiasa mutuskeun kalibet kana istilah nyalira. Ngagunakeun médium ieu dina cara anu leres sacara drastis tiasa ningkatkeun konvérsi, utamina nalika ngantepkeun prospek pikeun milih sareng milih kumaha aranjeunna hoyong kalibet.

Tantangan Email Marketing

Salah sahiji tantangan anu urang gaduhkeun nyaéta ngajaga pamasaran email urang. Kami ngagaduhan hiatus pamasaran email taun ayeuna kalayan sadayana jadwal sibuk kami, tapi kami nembé nembé ngintunkeunnana deui. Konci pikeun pamasaran email nyaéta gaduh dinten sareng waktos khusus pikeun ngirim surélék anjeun. Jadwalkeun waktos dina kalénder anjeun pikeun mastikeun yén anjeun kéngingkeun eusi sareng desain anjeun pikeun kampanye email anjeun dina minggu éta. Ngadamel kalénder kontén, téma pikeun surélék anjeun, sareng cara pikeun ningkatkeun email anjeun. Perencanaan condong ngakibatkeun tindakan.

Upami anjeun henteu nganggo pamasaran email, maka anjeun leres-leres kedah ningali-tingali kana hasil klik sareng papacangan anu anjeun tiasa kaleungitan. Pikirkeun hal - kaseueuran jalma mariksa emailna unggal dinten. Naha anjeun henteu nganggo pamasaran email? Kumaha anjeun tiasa nganggo pamasaran email? Ieu sababaraha patarosan anjeun kedah naroskeun ka diri salaku organisasi.

Kumaha cara anjeun nganggo email dina kagiatan pamasaran multinédia anjeun?

Infographic Marketing Multi-Saluran

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Infographic anu saé, tapi kuring bakal nyarios yén email mangrupikeun saluran nyalira, sareng data nasabah anu ngiket saluran babarengan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.