4 Strategi Penting Pikeun Bisnis Multi-Lokasi Anjeun Online

Pamasaran Bisnis Multi-Lokasi

Éta sanés statistik anu ngareuwaskeun, tapi éta tetep lumayan - langkung satengah tina sadaya penjualan di toko dipangaruhan ku digital taun kamari dina infographic pangénggalna ngeunaan pamasaran bisnis multi lokasi anjeun online.

MDG nalungtik sareng ngaidentifikasi opat taktik pamasaran digital penting yén unggal bisnis multi-lokasi kedah nyebarkeun anu ngalebetkeun milarian, platform, eusi, sareng tren alat.

  1. Pilarian: Optimalkeun "Buka Ayeuna" sareng Lokasi - Pamakéna ngalih tina milarian hal-hal dumasar ka hareup sapertos jam toko kana istilah anu langkung caket sapertos buka ayeuna. Nyatana, milarian kalebet kabuka ayeuna parantos tilu kali dua dina dua taun ka pengker Kusabab kamajuan browsing-sensing lokasi, konsumén ogé henteu nambihan inpormasi lokasi dina pamilarianna. Éta hartosna perusahaan kedah mastikeun inpormasi lokasi na up to date dina situs, propil sosial, sareng diréktori naon waé.
  2. Platform: Pokuskeun kana Google Usaha Kuring sareng Halaman Facebook - Google sareng Facebook domainte web sareng ruang aplikasi seluler, janten mastikeun usaha anjeun akurat sareng lengkep diwakilan dina kadua platform penting pisan pikeun kasuksésan pamasaran digital anjeun. Unsur kalebet alamat, jam bisnis, nomer telepon, poto, tulisan, tautan, integrasi, iklan, peringkat, ulasan, inpormasi lokasi, sareng bahkan panggilan-to-aksi internal bawaan pikeun ngalibetkeun bisnis.
  3. Eusi: Ékspérimén sareng Potongan Pisan Panjang sareng Pisan Pondok - Tulisan sareng pidéo tiasa ngalakukeun anu béda-béda antara rangking, ngabagi, sareng papacangan, janten uji naon anu nyababkeun kombinasi anu pangsaéna pikeun bisnis anjeun. Panjang anu béda, bahkan pikeun potongan anu sami, dumasar kana platform.
  4. Alat: Siap-siap pikeun Digital Digital Dumasar Sora - salah sahiji épolusi utama anu teu acan pencét full-steam acan tapi anu gancang janten penting nyaéta panggunaan interface sora pikeun berinteraksi sareng platform / alat digital. Amazon parantos ngical langkung ti 10 juta alat Echo anu didamel Alexa sareng diperkirakeun bakal aya 21.4 juta panyatur pinter di Amérika Serikat dugi ka taun 2020. Milarian sora langkung panjang, percakapan, sareng biasana dina bentuk patarosan, janten mastikeun anjeun gaduh kontén anu minuhan harepan éta bakal janten langkung penting pikeun usaha.

Ku sakaligus ngaoptimalkeun strategi milarian anjeun pikeun lokasi / caketna, investasi usaha pikeun ningkatkeun halaman Google Bisnis sareng Facebook kuring, ékspérimén sareng panjang eusi anu béda, sareng nyiapkeun interaksi anu disetir ku sora, anjeun bakal nambihan usaha pamasaran anjeun. MDG Iklan

Ieu infographic lengkep tina MDG Advertising, 4 Taktik Pamasaran Digital Penting pikeun Usaha Multi-Lokasi.

Pamasaran Bisnis Multi-Lokasi

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.