Kebangkitan Marketer Multidiménsi

multi pamasar

Soré ieu, kuring nganjang pisan sareng New Media Club di IU Kokomo. Klub diwangun ku murid, boh anu anyar boh anu wisuda, ogé para profésor anu mingpin tanggung jawab éta. Diskusi nya éta bisnis média anyar.

Abdi émut nalika kuring mimiti ngamimitian DK New Media, batur sapagawean anu kawéntar nitah kuring poho kana sagala aspek usaha pamasaran perusahaan sareng fokus kana hiji daérah. Kuring nyatakeun yén ieu masalah sareng agénsi… aranjeunna ngagaduhan fokus mikro sareng kaparigelan dina hiji daérah fokus - mérek, desain, hubungan umum, pamasaran email - tapi henteu ngagaduhan cekap ngartos kumaha usaha aranjeunna mangaruhan usaha hulu sareng hilir.

Sababaraha conto dina sababaraha bidang fokus:

  • Desain grafis - désainer anu hébat ngartos kumaha lapisan file na ngajantenkeun saderhana pikeun pamekar wéb pikeun nyiksikan sareng dadu sareng kaluaran grafik pikeun situs anu aranjeunna nerapkeun.
  • Videography - videografer hébat ngartos kumaha ngaoptimalkeun kaca anu aranjeunna nyebarkeun sareng ngartos metodologi iklan pikeun manjangan sareng ngamajukeun jangkauan pidéo na.
  • surélék Marketing - Pemasar email anu hébat mikawanoh kasempetan pikeun ngajalankeun langganan ngalangkungan média sosial ngarah tiasa ngawangun daptar anu langkung saé sareng ngajalankeun langkung seueur penjualan.
  • Search Engine optimasi - konsultan SEO hébat ogé ngartos optimasi konvérsi sareng pamasaran eusi prakték pangsaéna pikeun mastikeun yén réngking ngarah kana patalimarga anu leres-leres ngarobih.

Pamasaran salaku Manufaktur

Sakumaha anjeun terang, manufaktur parantos ngalih ka luar negeri ka nagara berkembang. Ngawangun bagian leutik, nyalin bagian, sareng ngawangun infrastruktur pikeun ngaluarkeun jutaan bagian saderhana di nagara-nagara berkembang. Nalika bagian manufaktur parantos ngalih ka luar negeri, Amérika Kalér masih ngawangun pabrik perakitan sareng masih nyetir inovasi dina manufaktur. Hasilna, panyipta, desainer sareng insinyur masih gaduh padamelan ... tapi pabrikna henteu.

Pamasaran salajengna. Kami damel sareng sababaraha perusahaan luar negeri anu ngalakukeun panilitian, eusi, desain sareng pamekaran. Kualitas pagawéanna unggal-unggal saé pisan sapertos anu tiasa urang hasilkeun sacara lokal, ngan aranjeunna ngalakukeun éta kalayan éfisién. Urang moal tiasa bersaing. Hasilna, jawaban na pikeun ngungkit pakakas kolaborasi sareng ngalegaan sumberdaya urang di lepas pantai.

Tim pamasaran kami ngarahkeun, nyiptakeun, sareng ngalaksanakeun strategi umum. Jujur di mana kami dianggo paling. Sumber daya luar negeri urang ngalakukeun padamelan anu luar biasa, duanana ngalegaan sumberdaya urang sareng ngabantosan kami pikeun skala perusahaan kami tanpa nyetir biaya anu signifikan. Éta sanés tanpa nabrak na, tapi éta parantos suksés sareng urang teraskeun tumuh sareng kéngingkeun tanggapan positip ti klien.

Éta peringatan ka para pemasar di luar sana. Upami anjeun mutuskeun anjeun badé ngahususkeun tibatan ngartos kumaha kaahlian anjeun cocog kana pakét sacara umum, anjeun tiasa kagantikeun sakumaha cog anu sanés dina jalur produksi. Upami anjeun henteu satuju, anjeun nuju guyonan nyalira. Sacara pribadi, kuring terang aya desainer anu jauh langkung saé tibatan kuring, pangembang anu langkung saé tibatan kuring, sareng panulis tibatan kuring ... tapi dimana kuring bersaing nyaéta kumaha cara nempatkeun desain, pamekaran sareng konténna pikeun ngajalankeun hasil. Karep kuring, kréatipitas sareng pangalaman dina spéktrum parantos janten kaunggulan kompetitif kuring.

Sababaraha taun ka hareup sareng agénsi kolega éta parantos ngalegaan timnya saluareun kompeténsi inti sareng kana usaha hulu sareng hilir. Anjeunna ngagaduhan perusahaan anu saé sareng adaptasi éta bakal terus ngajalankeun kasuksésanna di bidangna.

Upami anjeun mangrupikeun pamasar anu nyangkut dina padamelan dimana anjeun henteu diajar ngalangkungan spéktrum strategi marketing, téknologi sareng pamanggihan ... lakukeun diri pikeun diri sareng ngawitan ngajar diri, ékspérimén, sareng nerapkeun dimana waé anjeun sanggup. Janten peryogi pisan ku paham kumaha insinyur sareng ngarakit strategi! Pemasar anu ngartos gambaran anu saéna seueur pisan paménta ayeuna ... para spesialis sumping sareng badé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.