Kumaha Nyelapkeun Sababaraha Domain Ngirim dina Rékam SPF anjeun

ngirimkeun email

Urang ramped up newsletter mingguan urang (pastikeun pikeun ngadaptarkeun!) Jeung kuring noticed nu kabuka sarta klik-liwat ongkos urang rada low. Kasempetan yén seueur email éta henteu dugi ka koropak pisan. Hiji item konci éta urang tadi hiji Rékaman SPF - catetan téks DNS - éta henteu nunjukkeun yén panyadia ladénan email anyar kami mangrupikeun salah sahiji pangirim kami. Panyadia ladénan Internét nganggo catetan ieu pikeun ngonfirmasi yén domain anjeun otorisasi pikeun ngirim email ti pangirim éta.

Kusabab domain kami nganggo Google Apps, kami parantos parantos disiapkeun ku Google. Tapi urang kedah nambihan domain anu kadua. Sababaraha urang nyieun kasalahan pikeun nambihan catetan tambahan. Éta sanés kumaha jalanna, anjeun kedah leres gaduhna sadayana anu ngirim otorisasi dina rékor SPF tunggal. Kieu kumaha catetan SPF kami ayeuna diénggalan kalayan duanana Google workspace jeung Sirkup.

martech.zone TXT "v=spf1 ngawengku:circupressmail.com ngawengku:_spf.google.com ~sadayana"

Penting pisan yén sadaya domain anu ngirim email atas nama anjeun didaptarkeun dina catetan SPF anjeun, upami henteu email anjeun tiasa waé henteu ngadamel inbox. Upami anjeun henteu terang naha panyadia ladénan email anjeun didaptarkeun dina catetan SPF anjeun, laksanakeun Pilarian SPF via MXToolbox:

spf catetan alat lookup

Émut yén, saatos anjeun ngarobih catetan TXT anjeun sareng inpormasi SPF, peryogi sababaraha jam pikeun server domain nyebarkeun parobahanana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.