Sababaraha domain dina Rékam SPF anjeun

ngirimkeun email

Kami ngeusian buletin mingguan kami (pastikeun pikeun ngadaptar!) Sareng kuring perhatoskeun yén tingkat kabuka sareng klik-liwat kami rada handap. Kasempetan éta seueur email éta henteu langsung kana koropak. Hiji barang konci nyaéta yén urang ngagaduhan Rékaman SPF - rékaman téks DNS - éta henteu nunjukkeun yén panyadia jasa email anyar kami mangrupikeun salah sahiji anu ngirim kami. Panyedia jasa Internét nganggo rékor ieu pikeun ngabuktoskeun yén domain anjeun otorisasi pikeun ngirim email ti anu ngirim.

Kusabab domain kami nganggo Google Apps, kami parantos parantos disiapkeun ku Google. Tapi urang kedah nambihan domain anu kadua. Sababaraha urang nyieun kasalahan pikeun nambihan catetan tambahan. Éta sanés kumaha jalanna, anjeun kedah leres gaduhna sadayana anu ngirim otorisasi dina rékor SPF tunggal. Kieu kumaha catetan SPF kami ayeuna diénggalan kalayan duanana Google Aplikasi jeung Sirkup.

martech.zona. IN TXT "v = spf1 a: circupressemail.com a: _spf.google.com ~ all"

Penting pisan yén sadaya domain anu ngirim email pikeun nami anjeun didaptarkeun dina catetan SPF anjeun, atanapi upami email anjeun henteu tiasa ngadamel koropak. Upami anjeun henteu terang naha propaider ladén email anjeun kadaptar dina rékaman SPF anjeun, laksanakeun SPF milarian via 250ok:

spf-pamariksaan

Émut yén, saatos anjeun ngarobih rékor TXT ku inpormasi SPF, butuh sababaraha jam pikeun server domain nyebarkeun parobihan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.