Musik sareng Mobile Future

pituduh mobile musik

Kami henteu nyarios seueur ngeunaan industri musik di dieu dina blog téknologi pamasaran tapi, sigana, salah sahiji conto anu paling hébat pikeun ngarobah paripolah palanggan. Kami ngalih tina média musik kana alat musik ... sareng ayeuna urang ngalih tina alat kana streaming. Kuring parantos seueur nilar iTunes sadayana sareng ayeuna dianggo Spotify pikeun sagalana. Kapamanggihan kajantenan ngalangkungan jaringan sosial kuring sareng ngalangkungan radio Spotify anu ngagabungkeun sapertos raos musik pikeun tuang kuring lagu-lagu anyar.

Pikeun musisi, éta henteu janten tujuan pikeun kalaparan sareng muterkeun haté pikeun unggal riungan anu mungkin pikeun narik perhatian eksekutip industri rékaman. Aranjeunna masih maénkeun haté, tapi ayeuna éta ngeunaan meunang di hareupeun peminat liwat média sosial. Ngawangun pamirsa sacara sosial sareng éksékutip rékaman nuturkeun. Nalika musik janten mobile, penting pikeun ngembangkeun ayana sélulér sareng éta naon MobBase parantos parantos - ngembangkeun aplikasi khusus anu ngabantosan band numuwuhkeun basis kipasna nyalira nalika nyebarkeun musik ka alat sélulérna.

Infographic ieu ti MobBase nyayogikeun sababaraha wawasan kana bentang musik anu robih sareng pituduh salamet pikeun seniman pikeun menguasainya.
mobile musik

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.