MVRK: Peluncuran Acara Virtual 3D

Pangalaman Virtual Vx360

Minggu kamari kuring diulem pikeun tur munggaran kuring konperénsi maya online rohangan. Jujur, nalika waktos tina lockdown dimaénkeun sareng kuring panginten éta tiasa janten alat anu saé, kuring prihatin éta tiasa sakedik teuing geeky sareng moal mikat usaha mainstream. Teu sangka éta panginten langkung sapertos maén video game tibatan leres-leres aya di lingkungan bisnis anu jero.

Nanging, wisata ku pangguna anu ngondang kuring leres-leres ngajantenkeun kuring kagum sareng optimis ngeunaan pangalaman éta:

  • Napigasi Diri - Kuring sanggup jalan-jalan ngalangkungan rohangan, niténan pidéo atanapi presentasi, sareng terlibat sareng jalma sacara pribadi.
  • 1: 1 Paguneman - Kuring tiasa ngagagas sareng komunikasi sareng jalma-jalma di rohangan maya tempat paguneman sareng presentasi lumangsung antara kami sareng anu sanés.
  • Pangalaman immersive - Pangalaman anu saéna henteu sapertos kaulinan video pisan, éta henteu upaya sareng ramah-pangguna. Kuring leres-leres tiasa ningali batur anu henteu téknisna calik dina nikmati.
  • Pasang Kuncén - Kuring leres-leres tiasa ningali jalan dimana perusahaan tiasa gaduh acara langsung sareng acara virtual sakaligus sareng téknologi ieu.

MVRK Vx360

Salah saurang pamaén di pasar ieu nyaéta MVRK, anu nganteurkeun Vx360 ka pasar. Platform nyiptakeun lingkungan anu diwangun khusus anu ngarobah wéb janten sapertos kahirupan pangalaman virtual éta ogé ngalegaan jangkauan sareng analytics sapertos anu henteu kantos sateuacan.

Ngagunakeun Vx360, MVRK ngembangkeun lingkungan mérek anu lengkep anu ngajantenkeun pangalaman digital waé sapertos lokasi dunya nyata ngalangkungan grafik sareng tékstur kualitas luhur kalayan éksplorasi 360 derajat sareng gampang dijalankeun salaku kajadian sapertos kahirupan. Datang sareng pangunjung ngalih ngurilingan lingkungan maya ngalangkungan desktop atanapi alat sélulér, ngalaman kamar anu béda, interaksi, sareng seueur deui. 

Platform Vx360 MVRK beunghar ku outsourcing sareng kasempetan Dursasana pangguna ngalangkungan pustaka fitur-inti na anu tiasa dikustomisasi khusus pikeun kabutuhan khusus sareng inisiatif sareng:

  • Eusi Pidéo-Di-Paménta interaktif (VOD) anu dibungkus
  • Kamampuan streaming langsung
  • Integrasi komunikasi dua arah
  • Nyukcruk analytics dilacak
  • WebXR sareng aplikasi kanyataan campuran anu sanés

Kasempetan pikeun kumaha mérek sareng sagala rupa industri tiasa nerapkeun pangalaman anu anyar ieu henteu aya watesna. Ngalegaan luar konperénsi ka jinis mérek sareng IP anu sanés, sapertos:

  • Candak hiburan ka tingkat salajengna - Merk dina industri sapertos jasa streaming, pilem sareng penerbitan tiasa ningkatkeun kumaha jalma ngalaman karakter sareng garis plot ku cara nyandak kipas langkung jero kana dunya karesepna sareng ngamungkinkeun aranjeunna nganjang sakumaha sering aranjeunna hoyong, nalika aranjeunna hoyong. Aktipikasi pikeun musim atanapi kontén anyar parantos ngalegaan jangkauan luar tina pop-up fisik tradisional pikeun diidinan unggal kipas pikeun kalibet.
  • Masihan produk ngaluncurkeun jangkauan anu belum pernah terjadi sebelumnya - Nambahkeun komponén wéb anu immersive kana peluncuran produk énggal ayeuna hartosna langkung ti ngan ukur halaman wéb pelengkap. Kreativitas pikeun aktip henteu terang bates sareng lingkungan anu didamel Vx360 sareng pangguna nampi pangalaman mérek anu luhur pikeun ngiringan tawaran anu nyata.
  • Transformasi acara sareng konferensi di-jalma - Kalayan watesan anyar tina aktipitas pribadi, mérek tiasa mindahkeun bilik, acara paméran atanapi pangalaman anu ngajantenkeun ka dunya digital dimana pamiarsa tiasa milarian rohangan anu jembar eusi premium anu émut sareng interaktif ti sababaraha sponsor sareng mitra mérek. Platform ogé tiasa dipasangkeun sareng acara langsung pikeun nguatkeun jangkauan global. 

Ieu mangrupikeun generasi saterusna pangalaman mérek anu bermakna; standar anyar tanpa wates. Téknologi mangrupikeun kamajuan anu urang ngagaduhan dina karya sateuacan transisi anu teu disangka-sangka sareng diperyogikeun dunya urang kana pangalaman digital sareng virtual. Éta relevan ayeuna, sareng kami yakin yén éta répolusionér kumaha merek mekar sareng berinteraksi sabab ngamungkinkeun aranjeunna nawiskeun langkung - langkung kreativitas, langkung anyar, langkung seueur pangalaman. Éta nyiptakeun seueur titik touch dinamis pikeun nyandak kipas anu aya sareng poténsial dina mérek dina acara virtual, konperénsi, aktivasina sareng paméran. 

Steve Alexander, pangadeg sareng Chief Experiential Officer of MVRK

Kabetot ningali kumaha pangalaman Vx360?

Pangalaman Vx360

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.