Analisis abdi: Google Analytics pikeun iPhone

analytics kuring

KISSmetrics parantos ngarilis aplikasi iPhone GRATIS anu anyar anu disebat Analytics abdi. Éta cara anu panggancangna ningali kumaha kaayaan Google Analytics métrik anjeun nalika anjeun jauh ti méja anjeun.

Mimiti taun ieu, jalma-jalma di KISSmetrics milari aplikasi Google Analytics anu santun pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngajaga data dina sorangan. Sareng aranjeunna henteu mendakan. Boh aplikasi mobile éta CARA teuing dasar sareng moal ngantep anjeun ngabandingkeun naon waé, atanapi aranjeunna nyobaan teuing jalan sareng teu gampang dianggo.

Analytics abdi nembongkeun data Google Analytics anjeun nalika anjeun nuju di perjalanan, dina rapat, atanapi peryogi pembaruan gancang.

jeung Analytics abdi, anjeun tiasa ngabandingkeun data dinten ieu sareng kamari, dinten anu sami minggu kamari, sareng dinten anu sami dua minggu ka tukang. Anjeun tiasa ogé ngabandingkeun data kamari sareng minggu-minggu sateuacana atanapi data minggu ieu ka minggu-minggu samemehna.

Analytics abdi masihan anjeun data anu anjeun peryogikeun langsung. Anjeun bakal kéngingkeun aksés gancang kana Kadatangan anjeun, Pengunjung Unik, pintonan Halaman, Tujuan, Transaksi E-niaga sareng Penghasilan E-niaga.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.