Blog abdi langkung saé tibatan 99.86% tina sadaya blog sanés!

OscarKuring maca hébat kalungguhan ti batur sapagawean anyar dinten ayeuna dina Blog Burnout. Éta janten kuring panasaran dimana sadayana barang blogging ieu ngagaduhan kuring. Sanés kuring badé mikirkeun ngeureunkeun blogging kuring, henteu aya kasempetan pikeun éta! Abdi resep pisan (sareng maksadna teuing!). Hanjakalna, kuring ogé henteu ogé saé - gumantung kana kumaha anjeun ningali éta. Janten kuring henteu tiasa liren padamelan sadidinten waé (sareng kuring henteu hoyong pisan ngalakukeun éta, ogé).

Technorati pangkat blog kuring dina nomer 74,061. Kalayan diémutan éta, kuring anggap patarosan éta kumaha saé cukup saé? Kuring yakin pisan yén saha waé anu aya dina pikiran anu leres parantos ningal Technorati sareng panasaran ... kuring heran saha anu aya dina 75,000 luhur?

Abdi ngagaduhan 67 tautan tina 37 blog. Janten, dina dunya anu gaduh 52,900,000 blog, 37 blogger parantos mendakan inpormasi kuring cukup penting pikeun numbu ka kuring! Éta ampir déprési!

On Influence and Automation réngking 74,061 tina 52,900,000 blog!

Di sisi séjén, kuring ngan ukur gaduh sakitar 200 tulisan dina blog kuring. Seth Godin kakara pencét 1,000 tulisan. Sugan aya kasempetan saatos 800 langkung postingan anu kuring tiasa lebet kana Technorati's Top 100. (Pasti… sareng kuring ogé parantos nyebarkeun 5 buku saatos éta ogé!)

Ieu sadayana tiasa disada négatip, tapi henteu. Hayu urang nempatkeun spin béda dina éta. Di dunya anu gaduh 52,900,000 blog, janten réngking 74,061 henteu pati parah teuing! Heck, éta aya di luhur 0.14% tina sadaya blog.

Janten aya anu gaduhna. Blog abdi langkung saé tibatan 99.86% tina sadaya blog sanés! 😛

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Satengahing perang dina peringkat blog nyaéta jejaring sareng mendakan tempat anjeun, sareng pas anjeun ngagaduhan dua hal éta, maka hal-hal mimiti ngagancangkeun pikeun anjeun, khususna di Technorati.

    Nyobian rengat klub Technorati 50K nyalira.
    MC

  3. 3

    Pangkat anu saé anjeun dugi ka tempat éta, kuring umur 90an, jangkauan xxx sorangan, henteu goréng pikeun blog énggal upami kuring nyarios kitu sorangan 🙂

    Kuring ngukur kasuksesan blog ku pamiarsa, sareng koméntarna. Pamiarsa anu saé sapertos Yvonne, Rico sareng anu sanés ngajantenkeun blog mangrupikeun tempat anu ramah sareng masihan suasana anu saé. Kuring blog kusabab hoyong, pangkat technorai ngan ukur tambahan anu saé.

  4. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.