Daptar pariksa Blogging Abdi…

Depositphotos 20218971 m 2015

Minggu kamari kuring ngopi sareng Brandon McGee, VP sareng bank Huntington anu khusus kana Mobile Banking. Blog Brandon ngagaduhan sababaraha peringkat mesin pencari anu hébat - hatur nuhun kana kontén anu kentel ogé niche ketat anu anjeunna blogging.

Kami ngobrol ngeunaan blogna sareng malah nyarios mobile bari, anjeunna nyayogikeun kuring sababaraha pandangan anu hadé pikeun dimana industri badé lumayan sareng pikaresepeun. Ieu sinopsis tina paguneman urang - kuring hoyong bagikeun ka sadayana.

  • Niche, ceruk, ceruk... mikro, mikro, mikro. Abdi cemburu sareng pilihan Brandon dina blogging. Kuring kantos sanaos miceun jaring anu lega bakal kéngingkeun langkung seueur lauk; tapi kaleresan rada tibalik. Kusabab kuring henteu gaduh niva anu ketat pisan, kuring bersaing sareng seueur situs sanés. Brandon henteu kedah bersaing (acan). Pikeun anjeun anu mikirkeun blogging, aya seueur ribut di dieu janten cobi milarian frekuensi anjeun nyalira!
  • Milih nami domain. Brandon ayeuna di-host ku Blogger. Ieu mangrupikeun hal anu 'acan' janten pertimbangan dina poin kuring sateuacanna. Upami aya anu mutuskeun blog ngeunaan perbankan seluler sareng aranjeunna ngaran domain hébat, Brandon tiasa didorong turun halaman hasil Search Engine nalika jalma sanés naék nami domain anu ditargét.
  • Hosted vs. hosting. Pilihan Brandon dina Blogger mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ngahudangkeun anjeunna sareng ngajalankeun. Anjeunna ngagaduhan Ecological na sareng anjeunna sacara konsisten blogging dina mata pelajaran anu hébat. Blog pasti juara sareng ngabina anjeunna waé. Nanging, sigana mah éta ngabina anjeunna saloba perhatian sabab tiasa upami anjeunna nyalira nyalira. Hosting dina platform sapertos WordPress bakal ngamungkinkeun anjeunna téma tata perenahna, ngalakukeun sababaraha optimasi mesin pencari anu jero, ogé 'gaduh' pemirsa anu jalan ka situs na (tibatan gangguan Blogger).

Ieu hiji conto anu kuring nyayogikeun Brandon, kumaha kontén na ditampilkeun dina a SERP. Upami anjeun ningali kumaha tulisan sareng tautan na diindéks sareng ditampilkeun di Google, aya unsur penting anu leungit:

Brandon SERP

Perhatoskeun sadayana pedaran tulisan? Henteu tarik pisan, nya? Kalayan WordPress, plugin sapertos Sadaya di One SEO Pack ngamungkinkeun anjeun ngarobih kutipan anu aya hubunganana sareng tautan anjeun di Google. Ieu ngamungkinkeun anjeun nyerat sababaraha eusi anu ditargét, beunghar kecap konci, sareng eusi anu pikaresepeun anu bakal ngajalankeun langkung seueur klik kana situs anjeun.

Kieu kumaha tautan kuring:
Téhnologi Pamasaran SERP

Kuring henteu nyatakeun janten guru SEO, tapi kamampuan pikeun ngarobih eusi anu ditampilkeun dina hasil Search Engine anjeun mangrupikeun hal anu penting - boh mesin pencari, sareng jalma anu ngagunakeunana.

Kusabab e-commerce sareng perbankan ngabagi sababaraha masalah pamatuhan anu sami sareng sigana bakal mekar ka mobile, kuring ngarepkeun ngagali kana blog Brandon sakedik langkung jero. Anjeunna parantos nunjuk kuring kana sababaraha sumber daya industri seluler anu hébat.

9 Komentar

  1. 1

    Sedengkeun kuring satuju yén Ecological mangrupakeun jalan pikeun indit, tina sudut pandang ngamimitian blog kuring pikir éta rada picilakaeun.

    Kuring bakal langkung condong miceun jaring kuring sakedik sakedik teras ngahususkeun nalika blog kuring maju… ngukir ceruk kuring. Salaku jalur anu langkung aman pikeun kasuksesan.

    • 2

      Hai Kelly,

      Upami kuring tiasa ngalakukeun éta sadayana, Abdi gaduh 4 ka 6 blog - hiji sareng masing-masing daérah topik. Saur jalma balanja pikeun tuang cara aranjeunna balanja pikeun ngahasilkeun ... aranjeunna henteu nyandak kantong campuran, aranjeunna nyandak kantong anu dipikahoyong. 🙂

      Ieu bakal ngamungkinkeun kuring pikeun konsentrasi eusi kuring ogé lintas-ngamajukeun situs. Masalah sareng anu nganggo jaring anu lega nyaéta anjeun leres-leres damel ngalawan sagala rupa anu parantos aya di ditu. Saur anjeun henteu masihan kontén anjeun kasempetan anu saé.

      Doug

  2. 3

    Leres, saleresna kuring ningali sudut pandang anjeun. Sareng upami sigana bakal langkung sesah ngawangun payun, éta bakal nyayogikeun mayunan langkung saé dina jangka panjang. (Siga naon sih)

  3. 4

    Douglass,

    Hatur nuhun pikeun panginget pikeun All in One SEO Pack - kuring anggap kuring nyerat salinan dina Bagéan Judul tina tulisan handapeun Tag?

    Salametan ti Inggris!

    Jon Moss

  4. 6

    Nuhun Doug! 🙂

    Muga sadayana saé sareng anjeun. Kuring parantos maca anjeun Blog kanggo sababaraha waktos ayeuna sareng mendakan éta mangpaat pisan, janten hatur nuhun!

    Jon

  5. 8

    Abdi resep nyandak kiridit, tapi plugin Seesmic kuring saleresna mangrupikeun plugin Sidebar pikeun nembongkeun pidéo anjeun anu terakhir. Kuring satuju - anu kantos nyerat plugin koméntar Seesmic mangrupikeun jenius!

    Hai Ray!

    Doug

  6. 9

    Hebat, tulisan singget.

    Abdi kawilang énggal dina blogging sareng ngan ukur ngalih kana téma WordPress anu disayogikeun ku nyalira anu disebut Suffusion anu parantos aya ALL IN ONE. Heboh pisan.

    Ogé hatur nuhun kanggo postingan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.