Ranté Facebook Kamampuh Kuring

facebook ngabandungan

Kuring sieun kuring henteu ngagaduhan inpormasi anyar pikeun dibagi sareng pamiarsa Martech Zone, ngan ukur memohon bantosan anjeun. Saatos nonton video ieu di handap, punten:

  1. Wartoskeun ka kuring upami aya sababaraha hal anu kuring parantos sono, atanapi…
  2. retweet update status ieu dugi ka ramo anjeun getihan sahingga janten perhatian batur dina Facebook.
[youtube: http: //www.youtube.com/watch? v = 5G-90bZXVjw]

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Kuring nyaho ignition nu geus pegat, tapi kabeh geus maneh mun geus nyabut panel dash tur sambungkeun dua kawat ieu jeung mesin bakal ngamimitian. Upami éta seueur teuing masalah, anjeun tiasa ngagaleuh saklar listrik di toko hardware lokal anjeun sareng pasang pikeun ngahémat waktos anjeun…

    … Atawa, produsén bisa nempatkeun saklar ignition friggin dina mobil!!!

    C'mon, Facebook, eureun maksa jalma kana workarounds.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.