Ranté Facebook Kamampuh Kuring

facebook ngabandungan

Kuring sieun kuring henteu ngagaduhan inpormasi anyar pikeun dibagi sareng pamiarsa Martech Zone, ngan ukur memohon bantosan anjeun. Saatos nonton video ieu di handap, punten:

  1. Wartoskeun ka kuring upami aya sababaraha hal anu kuring parantos sono, atanapi…
  2. retweet update status ieu dugi ka ramo anjeun getihan sahingga janten perhatian batur dina Facebook.
[youtube: http: //www.youtube.com/watch? v = 5G-90bZXVjw]

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Kuring terang yén pengapian rusak, tapi anu anjeun kedah lakukeun nyaéta nyabut dasbor sareng sambungkeun dua kabel ieu sareng mesinna bakal hurung. Upami éta teuing masalah, anjeun tiasa mésér saklar listrik di toko pakakas lokal anjeun sareng masangkeunana pikeun ngahémat waktos anjeun nyalira ...

    … Atanapi, pabrikan tiasa nempatkeun saklar pengapian friggin dina mobil !!!

    C'mon, Facebook, lirén maksa jalma pikeun solusi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.