Genep Kecap Kuring Neruskeun

CV

Diideuan ku tulisan ieu ti GL Hoffman, ieu mangrupikeun genep kecap resume blog abdi:

  • Teu kendat-kendat mendakan jawaban. Sareng ngabagi aranjeunna.

7 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

    Kuring nanya ka batur sapagawean pikeun nulis rekomendasi pikeun kuring, sareng kalimat anu kahijina nyaéta, "Amy hirup diajar, sareng diajar nyiptakeun." Kuring ngetik kecap panganteur ieu janten teu aya anu nyangka kuring nyolong genep kecap éndah Andrew =)

    Genep kecap kuring nyaéta, "Hirup diajar, diajar nyiptakeun."

  7. 7

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.