Pikiran Kuring pikeun Parobihan Algoritma "Panda" Google

kungfu panda

Kuring gaduh parasaan campuran dina Google ngadamel parobihan anu signifikan pikeun algoritma na. Di hiji sisi, kuring ngahargaan kanyataan yén aranjeunna nyobian ningkatkeun ... kumargi kuring biasana henteu puas ku hasil teangan Google. Tadi dinten ayeuna kuring milarian sababaraha statistik dina blogging… sareng hasilna pikareueuseun:

milarian stats bloggingUpami anjeun ningali hasil ... sareng ngaléngkah ti hiji halaman ka halaman, katémbong yén Google kirang merhatoskeun situs anu langkung ageung sareng langkung seueur perhatian ka situs anu langkung alit. Masalahna nyaéta hasil anu kuring pilari saleresna tibalik. Sababaraha panginten yén Google henteu tiasa ngartos maksud kuring ... henteu leres. Google ngagaduhan sejarah taun pikeun pola milarian kuring. Éta sajarah bakal nyayogikeun masukan kana topik anu kuring resep pikeun ngudag.

Pembaruan Google anu anyar, anu sanés dikenal salaku panda pembaruan (dingaranan pengembang), kuduna ningkatkeun kualitas. Masalahna, sakumaha anu dijelaskeun ku seueur jalma SEO, nyaéta yén aranjeunna ngalaman hésé bersaing peternakan eusi. Dina sagala kajujuran, kuring henteu saéstuna ningali seueur keluhan ti pangguna ... tapi Google katingalina parantos caved dina tekenan industri.

Upami situs kontén alit saleresna henteu tiasa bersaing sareng situs ageung, kuring leres-leres ngartos. Naon waé anu ngahambat demokratisasi wéb kedah dilereskeun. Kuring henteu percanten yén Google leres-leres ngalereskeun masalahna. Sigana kuring mah aranjeunna ngan ukur ngagéser gurat ... nyolok hiji liang bari langkung seueur bocorna dimimitian. Parobihan algoritma ningkatkeun cacat utama - situs ageung kalayan jumlah halaman anu ageung jumlahna sigana langkung gampang dina kaca anyar.

Édisi salajengna, tangtosna, ayeuna aya situs ageung anu leres-leres gaduh jumlah halaman anu ageung… tapi perséntase alit halaman anu goréng, ayeuna turun pangkat di saluareun dewan. Bayangkeun investasi dina situs sareng ngawangun rébuan halaman eusi hébat, ngan ukur mendakan yén sapeuting peringkat situs anjeun turun kusabab anjeun ogé gaduh sababaraha halaman anu sangsara. Turunna hasilna parantos ngarugikeun sababaraha perusahaan.

Blog ieu ngagaduhan langkung ti 2,500 tulisan blog. Pasti henteu sadayana mangrupakeun bahan kelas "A". Memang, ukuran blog ieu henteu ngabandingkeun sareng seueur kebon eusi anu gaduh ratusan rébu atanapi jutaan halaman. Nanging, kuring tetep pertanian… Nyobian ngawangun pangkat pikeun sababaraha rupa topik anu aya hubunganana sareng usaha milarian, sosial, seluler sareng pamasaran sanés. Kuring henteu yakin sabaraha eusi anu kuring kedah ngadamel sateuacan ditingali salaku kebon eusi ... sareng dihukum sasuai ... tapi kuring henteu pati bagja pisan ngeunaan éta.

Rahasia lami pikeun SEO henteu rahasia teuing. Tulis kontén anu aya hubunganana, nganggona kecap konci sacara épéktip, nyusun halaman anjeun leres, ngarancang situs anjeun pikeun ngungkit eusi éta ... sareng promosikeun omonganana. Pamakéan sareng panempatan kecap konci anu épéktip bakal ngajantenkeun anjeun hasil anu leres… sareng promosi kontén anu sanés dina situs bakal ngajantenkeun anjeun peringkat langkung saé. Rusiah anyar henteu pati dipikaterang. Jalma-jalma di industri urang masih ngacak-ngacak ngartos naon anu kedah dilakukeun. Google ogé hush-hush ogé, janten urang nyalira.

Kaleresan, kuring kuciwa yén Google panginten éta mangrupakeun ide anu saé pangaruh 12% tina sadaya hasil pamilarian sapeuting. Nyaéta korban dina pabalatak ieu - sawatara diantarana konsultan rajin anu milari kliénna pikeun nyayogikeun aranjeunna naséhat anu pangsaéna. Google malah kedah nyokong sareng ngarobih parobahanana.

Google agrésif ngaluncurkeun industri SEO komo diwanohkeun optimasi pikeun nyobaan ningkatkeun kualitas hasil na. Kami henteu maénkeun éta, siga CNN nunjukkeun… Urang sadayana diajar, ngaréspon sareng nindak kana naséhat anu disayogikeun. Kami damel pisan pikeun ngalaksanakeun saran anu Google tanya urang ka. Kami mayar sareng ngahadiran acara anu resep ku jalma-jalma Matt Cutts teraskeun promosikeun. Kami damel sareng palanggan ageung sareng ngabantosan aranjeunna pikeun ngungkit pinuh konténna ... mung ayeuna kéngingkeun karpét ditarik tina handapeun kami. Google nunjuk ka situs sapertos Wikipedia salaku kualitas situs… tapi ngagaduhan situs anu dihukum dimana konténna saleresna dipésér sareng jalma padamelan nyerat. Angka inohong.

Google teu kedah robih. Nanging, sifatna drastis tina perobihan sareng henteuna peringatan naon-naon dina bagian Google henteu perlu. Naha Google henteu tiasa ngan saukur ngingetkeun penerbit ageung yén aya algoritma anu badé dilaksanakeun dina 30 dinten anu ngaganjar penerbit ageung pikeun ngembangkeun halamanna kalayan langkung jéntré sareng kualitas? Naha henteu sawangan parobihan anu nganggo lingkungan milarian khusus atanapi kotak pasir? Sahenteuna pausahaan tiasa parantos nyiapkeun panurunan ageung dina patalimarga, ngeuyeuban usaha pamasaran online langkung seueur, sareng ngadamel sababaraha perbaikan (diperyogikeun).

Hiji conto khusus nyaéta klien anu kuring damel. Kami parantos ngawangun email, integrasi seluler sareng sosial anu langkung saé - sareng loop umpan balik dimana pamiarsa tiasa nunjukkeun kualitas eusi anu aranjeunna baca supados tiasa ditingkatkeun. Upami urang terang bakal aya pembaruan algoritma anu bakal lungsur 40% patalimarga situs urang, urang bakal damel atos-atos supados strategi éta hirup tibatan neraskeun tweak situs éta. Ayeuna urang nuju berjuang nyusul.

4 Komentar

  1. 1

    Teu aya situs abdi anu cilaka dina pembaruan Patani. Sanés salah sahiji klien kuring ogé. Kuring yakin ieu kusabab kualitas eusi penting, tapi kualitas sareng wewenang tautan kana kontén éta tetep angger sadidinten. Éta ogé langkung penting tibatan kantos kumaha dua hubungan langsung.
    Tampilkeun kuring situs anu bénjol ka handap, kuring sareng bakal nunjukkeun liang dina profil tautan upami dibandingkeun sareng anu sanés anu ngagaduhan. Éta kajadian sapertos kieu sareng unggal pembaruan, henteu paduli nami naon anu disebat. Situs "Ageung" henteu kedah kaleungitan ... ngan ukur situs wibawa anu henteu ningkatkeun jabatanana. Situs "Ageung" ogé seueur dikikis, sareng éta henteu ngabantosan.
    Salaku tambahan, kuring yakin yén algo indikator eusi kualitas parantos diangkat sareng milarian jauh langkung seueur tibatan ngan ukur kecap "saé sareng asli". Aya sababaraha faktor kaasup basa anu ditampi tina ceruk, pertimbangan AP Stylebook, platform (blog atanapi statis contona) sareng skor kabaca.

    Situs profil tinggi anu ditampar (ezinearticle, mahalo) mangrupikeun korban hukuman manual. Éta dijantenkeun conto ngahaja pikeun ngagaur buzz. Ieu diulas manusa sareng manusa bias ... éta sababna sababaraha situs anu "saé" sapertos Kultus Mac ogé dipaku ... Saur jalma Mac sombong sareng sombong sareng kuring ogé nyabok situs ngeunaan Mac ogé. LOL j / k

  2. 2
  3. 3
  4. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.