Kulit Wimpy Abdi di MyJonesSoda.com

Jones SodaAbdi nuju mariksa http://www.myjonesmusic.com minggu kamari sareng ningali yén aranjeunna nganggo MP3 Player berbasis Wimpy Flash. Ieu pamaén anu sami anu kuring nembé ngawangun kulit khusus dina halaman wéb putra abdi, http://www.billkarr.com. Janten kuring turunkeun jalma anu hébat di Jones garis sareng naroskeun naha kuring tiasa ngawangun éta kulit. Atuh, sareng 'voila', aranjeunna ayeuna nganggo kulit dina situsna.

Aranjeunna malah mikirkeun muka situs pikeun kéngingkeun desain anu sanés ku penggemar sanés. Jigana éta ideu anu hadé.

Ieu dimana kaseueuran perusahaan kaleungitan situs wéb. Naon hubunganana ngawangun kulit pikeun pamuter MP3 dina halaman wéb Soda's Music ku ngajual soda? KABEH !!! Wéb mangrupikeun sarana anjeun pikeun ngahubung sareng pemirsa ngalangkungan olahtalatah anu aya hubunganana sareng aranjeunna. Seueur teuing perusahaan anu teras-terasan nganggo wéb sapertos tanda buruan Garasi Penjualan payun anu murah.

Naon anu dilakukeun ku Jones ku mimiti nempatkeun situs Musik nyaéta aranjeunna ngalegaan mérekna saluareun kuring ka putra kuring, anu resep kana musik (sareng didaptarkeun di myjonesmusic.com). Sareng sajabina putra abdi, ka sadaya babaturanana. Sareng teras, sareng teras, sareng sajabina. Ieu mérek anu saé ku Jones Soda. Sareng konténna didorong pisan ku kami, konsumén satia.

Aranjeunna ngawangun éta. Kami sumping. Urang teraskeun ngagaleuh!

PS: Root Beer bébas Gula nyaéta karesep kuring.

2 Komentar

  1. 1

    Kumaha cara kuring mesen dua belas bungkus botol pikeun ulang taun putra kuring (21 Agustus) kalayan gambarna dina éta

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.