Média Sosial sareng Myers Briggs

myers briggs média sosial

Sedengkeun urang sadayana unik dina hiji cara atanapi cara anu sanés, Carl Jung ngembangkeun jinis kapribadian anu Myers Briggs engké dirancang pikeun meunteun sacara akurat. Jalma diklasifikasikeun salaku extraverts atanapi introverts, sensing atanapi intuisi, pamikiran atanapi perasaan, sareng nangtoskeun atanapi perceiving. CPP parantos nyandak undak deui sareng nerapkeun kana platform média sosial sareng pangguna.

Sorotan tina hasil diantarana:

  • Extraverts anggo langkung seueur kamungkinan ngagunakeun sareng bagi di Facebook. Introverts masih aya, tapi maca langkung seueur tibatan dibagikeun.
  • Jalma anu jangkung harewosan ati leuwih gampang ngagunakeun LinkedIn sareng Twitter.
  • Extroverts leuwih condong kana aktipitas nalika digawé, rarasaan leuwih gampang kalibet dina waktos pribadi.

Média Sosial sareng Myers Briggs

Kapendak ngalangkungan Blog Louise Myer. Infographic ku CPP.

One comment

  1. 1

    A infographic pisan pikaresepeun. Éta bakal saé pikeun map salajengna ngalawan kalungguhan padamelan. Peran padamelan mana anu paling henteu dipikaresep nganggo média sosial sareng dina saluran mana. Naha aya anu ningali anu sapertos kieu?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.