Rancang App Ponsel Kuat pikeun iPhone sareng Android dina 5 léngkah

mymobilefans

Fans Ponsel Kuring nawiskeun aplikasi mobile anu saé sareng halaman wéb seluler pikeun individu, nirlaba sareng lingkungan usaha alit ngalangkungan industri anu ngadamel Do-It-Yourself (DIY) pembina aplikasi. Kalayan langkung ti 40 fitur anu euyeub pikeun ngamangpaatkeun ponsel, lokasi sareng média sosial, éta tiasa janten platform pangwangunan aplikasi mobile anu paling terjangkau sareng kuat di pasar.

Dasbor Kipas Handphone abdi

Aplikasi na cukup saderhana, nyayogikeun ahli sihir lengkah-lengkah pikeun narik anjeun ngalangkungan aplikasi sélulér anjeun.

Léngkah 1: Pilih fitur anjeun

Lengkah Nyiptakeun Aplikasi Mobile 1

Léngkah 2: Eusian detil na

Lengkah Nyiptakeun Aplikasi Mobile 2

Léngkah 3: Ngarobih desain

Lengkah Nyiptakeun Aplikasi Mobile 3

Léngkah 4: Sawangan aplikasi anjeun

Lengkah Nyiptakeun Aplikasi Mobile 4

Léngkah 5: Eusian detil aplikasi anjeun

Lengkah Nyiptakeun Aplikasi Mobile 5

Fans Ponsel kuring ngagaduhan klien tina seueur seueur industri, tapi anu 16 paling sering nyaéta Restoran sareng Bar, Olahraga, Tim sareng Klub, Usaha Leutik, Perusahaan, Médis, Keuangan, Stasiun Radio, Dealership, Non-profit, Garéja, Acara, Berita, Perumahan, Kampus sareng Sakola, Perusahaan sareng perusahaan Kabugaran. Platformna bahkan tiasa didaptarkeun ku agénsi pikeun perusahaan sareng perusahaan.

Mobile App Analytics

Mobile Application Analytics sapinuhna kalebetkeun kana dasbor aplikasi anjeun.

Pikeun pemasar, platform nawiskeun sababaraha kauntungan anu hébat:

  • Marketing langsung - béwara push tanpa wates, signup buletin email, integrasi média sosial sareng tulisan blog.
  • Fitur Kasatiaan - Scanning kode QR, check-in GPS, sareng kupon kasatiaan (kartu punch sakola lami).
  • Dagang Mobile - karanjang balanja, mesen sélulér (kalebet pangiriman, di toko sareng barang bawa), tab dagangan, atanapi integrasi kana situs e-commerce atanapi sumbangan ayeuna.
  • Iklan sareng Sponsor - dina integrasi aplikasi pikeun iklan seluler di bumi atanapi sindikasi kalayan sababaraha cara pikeun ngajual panempatan dina aplikasi klien ka sponsor éksternal.

Fitur kalebet Analytics, Reservasi, Pesenan Pangan, Barang Dagangan, PDF, Kasatiaan, Locator, Fan Wall, Acara, Menu, Count It, Tip Calculator, Loan Calculator, HTML5, In App Ads, Blog, Donate, Note Pad, Listing Mailing, News , Statistik, Biografi, Doa, PayPal, Checkout, Hiji Sentuhan, Pamuter Musik, Formulir Email, Pitunjuk GPS, Bewara, Babagi, Deukeut, Hubungi Kami, Unggah Poto, Galeri, Kupon GPS, Code QR, Gorobag Balanja, Rékam Sora, Podcast , Facebook, Twitter, Instagram, Patalina, Pintrest, MySpace, Youtube, SoundCloud, Analytics, Wufoo Form,Formstack Formulir, ConstantContact, Meunangkeun Tanggapan, iContact, Mail Chimp, CampaignMonitor, Reservations, Volusion, Shopify, Picasa, Magento, Emma, ​​sareng integrasi flickr.

One comment

  1. 1

    Ngembangkeun aplikasi anu pikaresepeun pisan. Kami kipas tina ideu aplikasi naon waé. Aplikasi mobile ngan ukur ngadamel rutinitas sadidinten kuring, naha pikeun urusan pribadi, atanapi padamelan, langkung gampang. Pangwangunan aplikasi sigana sesah nuturkeun. Tapi kuring hoyong ngadamel aplikasi kuring sorangan hiji dinten.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.