WordPress: Milarian MySQL sareng Ganti nganggo PHPMyAdmin

wordpress

Kuring ngadamel modifikasi sakedik kana tata letak halaman kuring ayeuna. Abdi parantos maca Blog John Chow jeung dina Blog Problogger yén posisi iklan anjeun dina awak hiji pos tiasa ngahasilkeun kanaékan anu dramatis dina pendapatan. Dean damelna ogé.

Dina situs Darren, anjeunna nyerat yén éta ngan saukur masalah gerakan panon anu maca. Nalika spanduk aya di luhur halaman, pamaca ngalangkunganana bari henteu pokus. Nanging, nalika iklan aya di belah katuhu eusi, anu maca saleresna bakal nyalsékeunnana.

Anjeun bakal perhatoskeun yén kuring masih nyobian ngajaga halaman bumi kuring bersih - nempatkeun iklan di luar tulisan blog. Kuring yakin yén ngarobah éta sareng ngajantenkeun aranjeunna langkung ngaganggu tiasa ngajantenkeun langkung seueur penghasilan; Nanging, kuring kantos merjuangkeun éta kusabab éta leres-leres mangaruhan pamiarsa anu kuring paling resep - jalma anu nganjang ka halaman bumi kuring unggal dinten.

Salah sahiji masalah nempatkeun iklan ieu di beulah luhur nyaéta nyaéta di dieu kuring sering nempatkeun grapik pikeun tujuan éstétis sareng ngadandani pakan kuring sareng ngabedakeunana tina eupan anu sanés. Kuring biasana ngagentos sapotong clipart boh katuhu atanapi kénca di posting nganggo:

Gambar Kénca:


Gambar Katuhu:


Catetan: Sababaraha urang resep ngagunakeun gaya pikeun ieu, tapi alignmentna henteu tiasa dianggo dina feed anjeun CSS.

Ngamutahirkeun unggal tulisan nganggo Milarian sareng Ganti:

Pikeun gampang ngarobih gambar anu pernah aya dina unggal tulisan pikeun mastikeun yén sadaya gambar kuring kéngingkeun leres-leres tiasa dilakukeun kalayan gampang nganggo pamundut Pembaruan dina PHPMyAdmin pikeun MySQL:

update table_name set table_field = ngaganti (table_field, 'replacement_that', 'with_this');

Husus pikeun WordPress:

update `wp_posts` set` post_content` = ngaganti (`post_content`, 'replacement_that', 'with_this');

Pikeun ngabenerkeun masalah kuring, kuring nyerat pamundut pikeun ngagentos “image = 'kanan'” kalayan “image = 'left'”.

CATETAN: Pastikeun pastikeun nyadangkeun data anjeun sateuacan ngadamel pembaruan ieu !!!

16 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Hatur nuhun pikeun masihan inpormasi langkung seueur ngeunaan topik ieu. Kuring geus katempo Iklan kénca atawa katuhu diyakinkeun saméméh dina situs web sejenna jadi sigana tempat populér. Iklan Anjeun ngalir nicely on katuhu pos.

    Abdi tiasa ngalih ka leres ngabenerkeun iklan kuring ogé dina waktos anu caket. Éta bakal pikaresepeun pikeun ningali upami aya pendapatan salajengna dibangkitkeun salaku hasilna.

    • 4

      Kuring pasti bakal ngalacak aranjeunna. Gemblengna tayangan turun sakedik ayeuna, janten pendapatan ogé katinggaleun. Abdi badé masihan sababaraha minggu pikeun ningali! Kuring pasti bakal ngalaporkeun éta.

  3. 5

    Naha anjeun kéngingkeun naon waé sareng iklan spanduk dina halaman indéks anjeun, Doug? Abdi henteu saé sareng aranjeunna.

    Sacara umum, iklan di-pos (lebar 180 sareng 250) sareng iklan saatos pos (lebar 336) parantos nampi perhatian.

  4. 7
    • 8

      Hai Dean,

      Kuring make kombinasi a. Abdi gaduh PostPost plugin I wrote… tapi tetep teu ngalakukeun naon sih perlu. Sugan hiji atawa dua release dina mangsa nu bakal datang?

      Sésana kuring ngan saukur ngédit dina téma kuring.

      Doug

  5. 9

    gaduh masalah pikeun ngapdet secondds kalawan "katuhu" gabung dina MySQL
    UPDATE ivr_data SET KANAN( WAKTU, 2 ) = '00' DIMANA BETUL( WAKTU, 2 ) != '00';

  6. 10

    Hejo Doug. Ngan nganggo paréntah anjeun pikeun ngapdet alamat email kuring dina WP DB kuring. Digawé kawas pesona. hatur nuhun.

    BTW, mendakan pos ieu dina Google, milarian "ngagunakeun pamundut ganti milarian mysql." Datang ka 3.

    • 11

      Heueuh! 3 alus! situs abdi sigana bener geus gotten sababaraha panempatan hébat dina Search Engine leuwih taun ka tukang. Ironisna, abdi pangkat luhur loba Search Engine Blog. 🙂

  7. 12

    ieu sigana dianggo langkung saé pikeun mysql kuring… ..

    UPDATE wp_posts SET post_content = ngaganti(post_content, 'ganti ieu', 'jeung éta');

  8. 13

    Ieu digawé pikeun kuring

    UPDATE wp_posts SET post_content = GANTIKAN( post_content, 'www.alznews.net', 'www.alzdigest.com');

    jigana nu 'ngaganti' perlu dimodalan

  9. 14
  10. 15

    hatur nuhun! Tambang keukeuh ngagunakeun "henteu ' sabudeureun manggihan tur ngaganti téks. Kuring maké éta pikeun mindahkeun sakabéh data SQL ti hiji situs web ka nu sejen. Ieu disimpen loba karya!

  11. 16

    Kuring nembe hoyong ngaganti string dina MySQL on laleur, tapi sawah bisa ngandung 2 item. Janten kuring ngabungkus REPLACE () dina REPLACE (), sapertos:

    REPLACE(REPLACE(field_name, "anu urang pilari", "ganti conto kahiji"), "hal sejenna urang pilari", "ganti conto kadua")

    Ieu sintaksis anu kuring dianggo pikeun ngadeteksi nilai boolean:

    REPLACE(REPLACE(widang, 1, "Leres"), 0, "Henteu")

    Mudahan ieu ngabantuan!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.