MyYappyDog: CRM Sosial pikeun Ajen Perumahan

myyappydog

Aya ngamimitian anyar anu ngagaduhan sababaraha daya tarik di Indianapolis kalayan Agén Perumahan, sareng éta disebat Anjing Yappy Abdi. Upami anjeun tiasa ngagabungkeun platform komunikasi saderhana anu maot sareng platform manajemén hubungan pelanggan anu teu aya gunana, anjeun ngagaduhan CRM Sosial anu disebut My Yappy Dog.

3 ti 4 konsumén agén perumahan tiasa nyarios bisnis deui sareng agénna, tapi ngan ukur 15%! Fajar Schnaiter, Mitra Pendiri Anjing Yappy Abdi.

Upami agén nembé ngagaduhan solusi anu terjangkau sareng saderhana pikeun ngajaga kontak sareng konsuménna, éta bakal sayogi nalika éta jalma dipindahkeun, janten bumi anu langkung ageung, atanapi nalika kulawarga atanapi réréncanganna badé ngajual. Anu kedah dilakukeun ku agén nyaéta némpél basa sacara berkala ... sareng Anjing Yappy Abdi hayu aranjeunna aranjeunna ngalakukeun éta.

nu Platform CRM sosial nampilkeun kamampuan pikeun ngirim ka sadaya saluran sosial anjeun, koropak sosial pikeun nampi gambar, kamampuan ngirim sareng ngukur kampanye email anu seueur, sareng pangatur eusi. Kolaborasi tiasa dilakonan ku panggunaan akun asisten (tanpa muatan tambahan) kalayan idin pangguna khusus kana naon anu aranjeunna tiasa sareng teu tiasa ningali. Sareng anu paling saé, ngalaporkeun ngeunaan kagiatan anjeun, penjualan sareng pengeluaran kalebetkeun!

Kamampuh CRM anu saé, ngamungkinkeun anjeun nunjukkeun nasabah anu paling penting sareng ngajadwalkeun tugas pikeun komunikasi sareng aranjeunna sacara périodik.

Saperti kalolobaan startup anu hébat, Anjing Yappy Abdi didirikeun jalma anu peryogi - Fajar Agen Perumahan - Riann Stroud - manajer produk anu ngahijikeun platform! Abdi resep startup anu diwangun kusabab pangguna frustasi yén teu aya solusi anu sayogi.

Anjing Yappy abdi nawiskeun individu, tim sareng perusahaan bedah!

Catetan: nu Anjing Yappy Abdi platform leres-leres sampurna pikeun kontraktor atanapi propaider laden ... kalayan antar muka parantos tiasa disesuaikan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.