Naha Anjeun Henteu Kedah Mésér Halaman Wéb Anyar Deui

Naha Anjeun Henteu Kedah Mésér Halaman Wéb Anyar

Ieu bakal janten ramalan. Henteu saminggu lumayan kuring teu gaduh perusahaan naroskeun ka sabaraha biaya kuring website anyar. Patarosan éta nyalira naékkeun bandéra beureum anu goréng anu biasana ngandung hartos yén éta mangrupikeun buang-buang waktu pikeun kuring ngudag aranjeunna salaku klien. Kunaon Kusabab aranjeunna nuju ningali halaman wéb salaku proyék statis anu ngagaduhan awal sareng titik akhir. Éta henteu ... éta médium anu kedah dioptimalkeun teras dirobih.

Prospék anjeun Saé Diluareun Halaman Wéb anjeun

Hayu urang mimitian ku naha anjeun gaduh halaman wéb anu dimimitian. Halaman wéb mangrupikeun bagian anu kritis pikeun anjeun ayana digital sakabéh dimana reputasi anjeun diwangun sareng anjeun tiasa nyayogikeun inpormasi anu diperyogikeun pikeun calon palanggan. Pikeun bisnis naon waé, ayana digitalna sanés ngan ukur halaman wébna ... éta kalebet:

  • Situs Diréktori - naha aranjeunna muncul dina situs dimana jalma-jalma milari produk atanapi jasa na? Sugan éta Angi, Yelp, atanapi diréktori kualitas anu sanés.
  • Peunteun sareng Situs Ulasan - Bareng sareng diréktori, naha éta muncul dina situs tinjauan sareng aranjeunna ngatur reputasi éta ogé? Naha aranjeunna naros ulasan, ngaréspon aranjeunna, sareng menerkeun ulasan anu goréng?
  • YouTube - Naha aranjeunna gaduh pidéo dina YouTube anu ditujukeun pikeun pasar sareng industri na? YouTube mangrupikeun mesin pencari anu kadua teras pidéo mangrupikeun média anu kritis.
  • Situs Pangaruh - Naha aya situs pangaruh sareng kapribadian anu ngagaduhan seueur nuturkeun ti pamiarsa babarengan? Naha anjeun ngudag diakuan dina situs éta?
  • mesin pencari - Anu Mésér aktip milari inpormasi online pikeun ngabantosan aranjeunna dina prosés nyandak kaputusan. Naha anjeun aya di tempat anu aranjeunna pilari? Anjeun boga perpustakaan eusi éta sacara konsisten mutahir?
  • Media Sosial - Anu mésér nonton organisasi online anu nyayogikeun nilai anu teras-terasan sareng responsif ka konsumén. Naha anjeun aktip ngabantosan jalma dina saluran sosial sareng grup online?
  • surélék Marketing - Naha anjeun ngembangkeun perjalanan, buletin inpormasi, sareng média komunikasi kaluar anu sanés anu ngabantosan calon pembeli ngalangkungan perjalanan?
  • perkara reklameu - pamahaman dimana sareng sabaraha usaha sareng anggaran anu kedah diterapkeun pikeun kéngingkeun kalungguhan énggal sapanjang internét kedah pernah dipalire.

Koordinasi ayana digital anjeun dina unggal médium sareng saluran mangrupikeun kabutuhan mutlak ayeuna sareng éta saluareun ngan ukur ngawangun dina situs wéb énggal.

Halaman Wéb anjeun Kudu Pernah Janten Puguh

Halaman wéb anjeun henteu pernah Puguh. Kunaon Kusabab industri anu anjeun damel teras-terasan robih. Gaduh halaman wéb nyaéta sapertos gaduh kapal anu nuju nganapigasi kabuka cai. Anjeun kedah teras-terasan nyaluyukeun sareng kondisina - naha éta pesaing, pembeli, algoritma mesin pencari, téknologi muncul, atanapi bahkan produk sareng jasa énggal anjeun. Anjeun kedah neraskeun nyaluyukeun navigasi anjeun pikeun hasil narik, ngawartosan, sareng ngarobih pengunjung.

Peryogi analogi anu sanés? Siga naros ka batur, “Sakumaha biayana pikeun séhat?”Séhat peryogi tuang séhat, olahraga, sareng ngawangun moméntum langkung waktos. Kadang aya setbacks ku tatu. Kadang aya panyawat. Tapi janten séhat henteu ngagaduhan titik akhir, peryogi pangropéa sareng panyaluyuan teras-terasan nalika urang janten sepuh.

Aya sababaraha parobihan anu teras-terasan kedah diukur, dianalisis, sareng dioptimalkeun dina halaman wéb anjeun:

  • Analisis kalapa - pangaluyuan sareng optimasi pikeun ngabédakeun diri tina kompetisi anjeun. Nalika aranjeunna ngahasilkeun tawaran, bagikeun pangakuan, sareng saluyukeun tawaran produk sareng jasa na, sapertos anjeun.
  • Optimasi Konversi - naha trend anjeun pikeun ngumpulkeun lead atanapi konsumén ningkat atanapi turun? Kumaha cara anjeun ngagampangkeun? Dupi anjeun ngagaduhan obrolan? Pencét-to-Call? Formulir gampang dianggo?
  • munculna Panyiaran - sakumaha téknologi anyar anu diarepkeun, naha anjeun ngalaksanakeunnana? Datangna halaman wéb dinten ayeuna gaduh ekspektasi anu jauh béda, hoyong ngalayanan nyalira. Salah sahiji conto anu hadé nyaéta penjadwalan janjian.
  • Kamajuan Desain - bandwidth, alat, ukuran layar… téknologi terus maju sareng ngarancang pangalaman pangguna anu nampung parobihan ieu meryogikeun parobihan anu konstan.
  • Search Engine optimasi - diréktori, situs inpormasi, publikasi, situs berita, sareng pesaing anjeun sadayana nyobian ngéléhkeun anjeun dina mesin pencari sabab éta pangguna ngagaduhan niat anu paling ageung pikeun mésér. Ngawaskeun rangking kata kunci sareng ngaoptimalkeun kontén anjeun penting pikeun dijaga dina médium kritis ieu.

Naon waé agénsi pamasaran atanapi propésional anu anjeun nyewa kedah sadar pisan kana industri anjeun, persaingan, bédana, produk sareng jasa, mérek, sareng strategi komunikasi. Éta henteu kedah ngan saukur nyindiran desain teras reregan palaksanaan desain éta. Upami éta sadayana anu aranjeunna lakukeun, anjeun kedah milarian pasangan pamasaran énggal kanggo damel.

Investasi Dina Proses Marketing Digital, Sanés Proyék

Halaman wéb anjeun mangrupikeun kombinasi téknologi, desain, hijrah, integrasi, sareng - tangtosna - kontén anjeun. Dinten anjeun website anyar hirup henteu mangrupikeun titik akhir tina proyék pamasaran digital anjeun, éta sacara harfiah Poé 1 ngawangun ayana pamasaran digital anu langkung saé. Anjeun kedah damel sareng pasangan anu ngabantosan anjeun pikeun ngaidentipikasi rencana panempatan sadayana, ngaheulakeun unggal tahap, sareng ngabantosan ngajalankeun éta.

Naha éta mangrupikeun kampanye iklan, ngembangkeun strategi pidéo, pemetaan perjalanan pelanggan, atanapi mendesain halaman badarat ... anjeun kedah nanem modal di pasangan anu ngartos kumaha sadayana tiasa dianggo sasarengan. Saran kuring pikeun ngalungkeun anggaran halaman wéb anjeun sareng, tibatan, nangtoskeun inpéstasi anu anjeun pikahoyong unggal bulan pikeun neraskeun ngajalankeun strategi pemasaran digital anjeun.

Leres, ngawangun a website anyar tiasa janten bagian tina strategi éta sadayana, tapi mangrupikeun prosés paningkatan anu teras-terasan… sanés proyek anu kedahna réngsé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.