Naha anjeun langkung pinter tibatan Mark Cuban?

dunceAnjeun tiasa ngaraos langkung saé ngeunaan diri anjeun saatos sumping ka Juicy Studio, anu ngagaduhan alat analisa online pikeun verifikasi tingkat bacaan situs anjeun ...

Per Juicy Studio: Algoritma tingkat maca ngan ukur nyayogikeun pitunjuk anu kasar, sabab condong kana kalimat pondok anu diwangun ku kecap pondok. Nalika aranjeunna panduan kasar, aranjeunna tiasa masihan indikasi anu manpaat pikeun naha anjeun parantos ngempelkeun eusi anjeun dina tingkat anu pas pikeun pemirsa anu anjeun tuju.

Janten tingkat kelas naon anu anjeun kedah baca blog ieu? Ieu conto tina sapuluh situs sanés, sababaraha di antawisna Top 100 blog, sareng tingkat bacaan anu pakait:

  1. Arianna Huffington = 5.45
  2. Tandaan Cuban = 5.70
  3. Seth Godin = 5.98
  4. New York Times = 5.99
  5. Lifehacker = 6.18
  6. Michelle Malkin = 6.70
  7. Situs abdi = 6.92
  8. Boing Boing = 6.96
  9. TechCrunch = 7.06
  10. Wall Street Journal = 7.08
  11. Engadget = 7.58

Kuring milarian sababaraha situs sanés (kuring moal nyebatkeun éta) ... sareng yikes! Sababaraha diantarana nyetak lumayan low. Pariksa situs anjeun nganggo Tés Readability Studio Juicy.

CATETAN: Kantun nempatkeun postingan ieu bakal ngarobih skor kuring sakedik ... mugia aya dina sisi positip!

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.