Naha Typepad ngadamel WordPress Anti-Spam Plugin?

typepad antispam

Abdi lumpat anu énggal Plugin Anti-spam Typepad pikeun langkung saminggu sareng duanana Typepad na Akismet ngaidentifikasi persis komentar anu sami sareng spam. Kuring mupus Typepad - henteu kedah gaduh duanana.

Ieu ngajantenkeun kuring panasaran. Naha Typepad nyerat plugin na nyalira? Upami bagian tina akurasi plugin kusabab sabaraha jalma anu parantos masangna, naha éta supados Typepad tiasa masihan panangtayungan anu langkung saé pikeun pangguna ku ngalebarkeun cakupanna?

Akismet ngeusi batre pikeun pamakean komérsial plugin maranéhna. Naha Typepad nawiskeun ieu pikeun ngirangan panghasilan Akismet?

Pikiran panasaran hoyong terang!

6 Komentar

  1. 1

    Hmmm titik alus Doug!

    Salaku gancang kumisan, kuring gaduh 2000+ koméntar ngantosan moderasi - Naha anjeun terang trik kuring tiasa seueur bari henteu ngaliwat halaman demi halaman!?!

    Thanks!

    Jon 🙂

    • 2

      Hai Jon,

      Hiji-hijina nasihat kuring nyaéta ngajalankeun versi panganyarna tina WordPress. Sahenteuna sifatna 'ajaxian' sareng ngamungkinkeun halaman pikeun ngapdet dina laleur nalika anjeun nyirian barang. Jujur pisan, upami ka Spam, kuring henteu marios deui - Akismet parantos tiasa dianggo saé pisan!

      Doug

  2. 3

    Jawaban saderhana, Doug, urang ngalaksanakeunana kusabab urang hoyong ngabantosan jalma ngahalangan spam. 🙂 Sareng kami pikir urang ngagaduhan hal anu henteu ngan ukur langkung bébas sareng langkung kabuka, tapi ogé langkung hadé. Gampang!

    • 4

      Anil,

      Nuhun parantos masihan terang ka kami - kuring henteu liren mikirkeun kinerja di luar sabaraha koméntar spam anu anjeun tangkap!

      Naha anjeun ngagaduhan statistik pikeun ngadukung paningkatan kinerja?

      Hatur nuhun,
      Doug

  3. 5

    Nuhun Doug, kuring henteu yakin kumaha éta parantos dipasang pisan, kuring ngan ukur henteu resep ngalakukeun éta sacara manual!

    Salam hormat ti Inggris,

    Jon

  4. 6

    Spam mangrupikeun masalah panggedéna. Sareng kusabab spammers unggal waktos upami kuring hoyong koméntar mikir dua kali. Salaku blogger éta ngajadikeun kuring ngarasa salah kadang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.