Nguji Iklan Facebook, Otomatisasi sareng Ngalaporkeun

P5

Kalayan perusahaan milari cara pikeun ningkatkeun ROI tina aktipitas média sosial, pasar média sosial B2B rame ku seueur platform iklan. Merek sareng pangiklan tétéla ngagaduhan masalah seueur nalika nyobian ngaitkeun sareng platform, tapi masing-masing platform ngagaduhan kaunggulan sareng kalemahan anu unik, sareng mérek kedah ngaidentipikasi anu paling cocog sareng kabutuhanna.

Mesin Iklan Nanigans ngabantuan perusahaan anu badé ngamaksimalkeun efektivitas kampanye na dina Facebook.

Sedeng: Ku nargétkeun pamirsa ku aksi, ulikan Nanigans mendakan kampanye tiasa ningkatkeun tingkat klik-tés 2.25 kali sareng ningkatkeun tingkat mésér dugi ka 150%. Perusahaan nyarios platform Ad Engine na kanggo iklan berbasis kinerja dina Facebook tiasa ngalacak méakkeun iklan dugi ka pameseran sareng pangasilan dina atanapi mareuman situs. Éta nganteurkeun 1 milyar kesan sapoé, ngarah kana 1.5 juta tindakan anu aya hubunganana sareng iklan.

Biasana, pangiklan merek bakal nyiptakeun sareng nguji iklan, nawar slot iklan sareng ngatur anggaran - sacara manual. Nanigans ngajadikeun otomatis sadaya prosés ieu pikeun ngajantenkeun langkung gancang sareng langkung épisién, bari ngahijikeun tés multivariat, nawar waktu nyata, sareng ngaoptimalkeun otomatis.

Mesin iklan Nanigans nerapkeun tés multivariat, atanapi tés gancang tina seueur judul iklan, déskripsi sareng gambar, dina pamirsa target, pikeun ngaidentipikasi iklan mana anu paling saé pikeun unggal kategori target pemirsa. Mesin ogé nerapkeun pakakas paripolah pikeun ngaidentipikasi kecap konci kalayan kapentingan anu hadé kalayan minat sareng mérek atanapi bisnis.

Algoritma nawar sareng optimasi otomatis Nanigan ngamaksimalkeun konvérsi. Pangiklan tiasa masihan nilai iklan sareng nyetél algoritma pikeun ngaoptimalkeun naon anu aranjeunna pikahoyong. Misalna, upami pangiklan hoyong langkung seueur jalma resep halaman Facebookna, iklanna bakal nargétkeun jalma sigana "resep" halaman éta, upami pangiklan hoyong langkung seueur rujukan, atanapi langkung seueur pameseran, optimasi iklan bakal sasaran ogé pemirsa.

Ditambah tambah nyaéta Nanigans laporan anu kuat sareng lengkep anu nyalira nyayogikeun peta jalan pikeun ngaoptimalkeun méakkeun iklan. Salaku conto, laporan ngeunaan konvérsi ngajantenkeun eksplisit anu mana waé kampanye khusus anu ngahasilkeun konversi maksimum, profil demografi tina konversi wijaksana kampanye, rentang waktos nalika konvérsi lumangsung, sareng seueur deui.

P5
Éféktivitas intervénsi sapertos kitu gumantung kana skala, anu tiasa janten alesan kunaon Nanigans nyuhungkeun palangganna ngagaduhan anggaran iklan Facebook minimum $ 30,000 + sabulan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.