Naon Alamat IP Kuring? Sareng Kumaha Ngaluarkeun ti Google Analytics

Naon Alamat IP Kuring?

Kadang-kadang anjeun peryogi alamat IP anjeun. Sababaraha conto nyaéta daptar bodas sababaraha setélan kaamanan atanapi nyaring patalimarga di Google Analytics. Émut yén alamat IP anu ditingali ku wéb sanés alamat IP jaringan internal anjeun, éta alamat IP tina jaringan anu anjeun teraskeun. Hasilna, ngarobah jaringan nirkabel bakal ngahasilkeun alamat IP anyar.

Seueur panyadia jasa Internét henteu masihan usaha atanapi bumi alamat IP anu statis (henteu robih). Sababaraha layanan kadaluarsana sareng masihan deui alamat IP salamina.

Alamat IP anjeun nyaéta: 159.65.58.70

Pikeun ngaluarkeun lalu lintas internal tina teu némbongan dina a Google Analytics laporan tampilan, ngadamel saringan khusus pikeun ngaluarkeun alamat IP khusus anjeun:

  1. arahkeun ka Admin (Gir di kénca handap)> Témbong> Saringan
  2. milih Nyiptakeun Filter Anyar
  3. Nami Saringan anjeun: Alamat IP Kantor
  4. Filter Tipe: Ditetepkeun
  5. Pilih: Ngaleungitkeun> patalimarga ti Alamat IP> anu sami sareng
  6. IP Alamat: 159.65.58.70
  7. Klik Simpen

Google Analytics Ngaluarkeun Alamat IP