Ngadangukeun Naon Masalah dina Twitter sareng Narratif

naratif

Naratif kakarék ngaluncurkeun alat na dumasar kana téknologi teangan laten pikeun ngayak gelombang pasang paguneman Twitter sareng nyayogikeun data trending anu bermakna.

Daripada nyayogikeun data anu garing, kuantitatif ngeunaan sentimen, jumlah retweet, sareng sajabana, Naratif hasil povides diformat sareng kentel salaku peringkat paguneman (atanapi carita) kalayan pangaruh. Panganteur na saderhana, gancang sareng saé ditata. Éta nyandak pangguna pikeun ngaidentipikasi data trend, mendakan tulisan anu berpengaruh sareng ngaidentipikasi influencer.

Ayeuna dina béta (sareng gratis), alatna dijalankeun dina 10% tina Twitter Firehose sareng ngagaduhan data Twitter minggu kamari. Ieu mangrupikeun conto tina naon anu kuring mendakan dina #marketingautomation:

Dengekeun Sosial Narratif

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.