Iklan Asli dina Marketing Eusi: 4 Tip Sareng Trik

Iklan pituin

Pamasaran kontén aya dimana-mana sareng ayeuna beuki hésé pikeun ngarobah prospek jadi konsumén full-time ayeuna-ayeuna. Usaha khas boro-boro tiasa ngahontal naon waé ku mékanisme promosi mayar, tapi tiasa hasil naék ningkatkeun kasadaran sareng ngajalankeun pangasilan iklan pituin.

Ieu sanés konsép énggal dina ranah online, tapi seueur teuing mérek tetep gagal ngamangpaatkeunana dugi ka pinuh. Aranjeunna ngalakukeun kasalahan ageung sabab iklan pituin ngabuktikeun janten salah sahiji taktik promosi anu paling nguntungkeun anu ampir ngajamin pikeun nganteurkeun pangasilan anu dipikahoyong.

Tapi kumaha fungsina? Naha anjeun tiasa ngadamel kasaimbangan anu leres antara iklan asli sareng pamasaran kontén? Upami anjeun henteu leres-leres yakin kumaha ngajawab dua patarosan ieu, teraskeun maca pikeun diajar prinsip dasar tina iklan pituin dina pamasaran kontén. 

Éta henteu rahasia yén pamasaran eusi ngadominasi semesta digital, tapi kumaha upami iklan pituin? Upami anjeun leres-leres hoyong terang kumaha jalanna, anjeun kedah ngartos naon hartosna na mariksa stats dasar dina widang ieu.

Naon ari Advertising Asli?

Iklan pituin nyaéta pamakean iklan berbayar anu cocog sareng tampilan, perasaan, sareng fungsi format média dimana aranjeunna némbongan. Anjeun bakal sering ningali iklan pituin salaku bagian tina newsfeed média sosial anjeun atanapi dina situs wéb anjeun salaku rekomendasi artikel. 

Outbrain

Statistik Periklanan Asli

Format kontén sapertos kitu sapertos anu sami sareng editorial anu biasa tina platform komunikasi anu dipasihkeun. Ieu pisan anu ngajantenkeun iklan pituin janten épéktip sareng dipercaya:

  • Iklan tampilan asli ngahasilkeun tingkat klik-tayang (CTR) kali 8.8 langkung luhur tibatan iklan tampilan has. 
  • 70% konsumén langkung resep diajar ngeunaan produk ngalangkungan kontén tibatan iklan tradisional. 
  • Dua per tilu pamaké manggihan eusi anu disarankeun janten bentuk pang gunana pituin iklan.
  • Pangiklan AS nyéépkeun ampir $ 44 milyar dina iklan pituin taunan. 

Mangpaat Iklan Asli dina Marketing Eusi

Iklan asli jelas kuat, tapi anjeun kedah terang yén éta ngagaduhan ruang lingkup kaunggulan praktis. Ieu kauntungan utama pariwara asli dina pamasaran kontén:

  • Iklan pituin henteu ngaganggu: Béda sareng format promo sanés, iklan pituin ramah-pangguna sareng henteu ngaganggu. Ngan sapertos namina nunjukkeun, iklan sapertos sapertos alami sareng organik, anu ngajantenkeun aranjeunna langkung pikaresepeun tibatan iklan spanduk atanapi popup. 
  • Iklan asli tiasa dipercaya: Jalma-jalma sering nganggap iklan pituin janten dipercaya sareng dipercaya. Éta henteu heran, khususna upami anjeun nyiptakeun campuran sampurna iklan sareng pamasaran kontén. Dina hal ieu, anjeun ngan ukur tiasa narik perhatian pemirsa ku eusi promo anu wawasan.
  • CTR langkung luhur: Iklan pituin ngagaduhan tingkat klik-tayang (CTR) jauh langkung luhur tibatan bentuk iklan standar, anu mangrupikeun akibat tina kapercayaan sareng kapercayaanna. Jinis pariwara ieu henteu pikasieuneun teuing, janten pangguna moal kabeuratan nyéépkeun kontén na dina antukna. 
  • Iklan asli cocog sareng sadayana: Kombinasi iklan asli sareng kreasi kontén sampurna cocog sareng sadayana anu kalibet dina bisnis. Konsumén resep éta sabab ngirimkeun kontén anu kualitas, sedengkeun panerbit resep kusabab éta henteu ngaganggu tulisan organik. Tungtungna, pangiklan resep iklan pituin kusabab éta ngahasilkeun hasil anu dituju. 
  • Iklan pituin cocog sareng sadaya platform: Anjeun tiasa nyebarkeun iklan pituin dina ampir unggal saluran komunikasi anu aya. Tina média sosial sareng halaman wéb dugi ka majalah tradisional sareng brosur, iklan pituin tiasa diterapkeun pikeun sadaya média. 

4 Cara Pikeun Ngaronjatkeun Iklan Asli 

Ayeuna anjeun ngartos fitur kritis iklan pituin, hiji-hijina hal anu tinggal nyaéta diajar kumaha masangkeunana sareng usaha pamasaran kontén. Kami nyiapkeun daptar opat tip praktis sareng trik:

Tip #1: Ngalakukeun hal éta sareng pemirsa dina émutan anjeun

Aturan mimiti iklan pituin henteu kedah mérek-sentris sareng nyerat sareng target pamiarsa dina pikiran anjeun. Entong hilap yén iklan asli anu berprestasi luhur henteu langkung ti potongan eusi anu hadé anu méré inspirasi pikeun pamiarsa kalayan sumanget sareng kualitas anu nyata. 

Tugas anjeun pikeun nganalisis kapentingan prospek anjeun sareng fokus kana topik anu cocog sareng ekspektasi, harepan, kabutuhan, sareng kapercayaan aranjeunna. 

Jake Gardner, hiji panyadia ngerjakeun at jasa tulisan profésional, nyebatkeun penting pikeun ngartos kumaha konsumén mikirkeun hiji poko anu ditangtukeun: "Coba perhatoskeun masalah anu aranjeunna karungkulan. Ku cara éta, anjeun tiasa nyiapkeun kontén kualitas luhur anu ngadorong jalma pikeun ngalakukeun tindakan saatos maca. ”

Dina waktos anu sami, anjeun kedah mikirkeun saluran distribusi anu pangsaéna. Naha anjeun hoyong nembongkeun iklan ngalangkungan jaringan sosial atanapi nganggo halaman anu disarankeun? Rekomendasi kami nyaéta ngamangpaatkeun saluran anu anjeun terang tiasa ngahontal target audién khususna. 

Tip #2: Ngadamel salinan anu biasa

Kaseueuran pemasar nganggap tip kadua penting pisan sabab ngajadikeun sagala bédana antara kampanye anu suksés sareng iklan anu henteu performa. Nyaéta, anjeun kedah ngalakukeun sagala anu diperlukeun pikeun nyiapkeun salinan anu biasa pikeun masing-masing iklan asli masing-masing. 

Naon éta hartosna? 

Mimiti, eusina kedah seueur inpormasi, pendidikan, sareng / atanapi ngahibur. Kadua, iklan pituin diarepkeun janten obyektif sareng henteu bias. Intina nyaéta nyieun kasimpulan anu didorong data sareng ngadukung pernyataan anjeun ku bukti. 

Dina waktos anu sami, postingan anjeun kedah sampurna dina hal éjahan sareng tata basa. Hiji kasalahan tiasa ngarusak reputasi anjeun, janten langkung saé anjeun parios masing-masing eusina dua kali sateuacan hirup. Upami proofreading sanés hal anjeun, urang pisan ngadorong anjeun pikeun nganggo platform digital sapertos Grammarly or Hemingway

Tip #3: Optimalkeun halaman badarat

Tujuan utama sadaya iklan pituin nyaéta pikeun pangalihan pangguna ka halaman badarat anu saluyu. Dina kaayaan sapertos kitu, anjeun kedah pastikeun yén halaman badarat anjeun cocog pisan sareng pesen tina kontén anu anjeun parantos jiptakeun. 

Penting pikeun nganggo gaya anu sami sareng nada panyalin dina urutan pikeun mastikeun tingkat optimal konsistensi mérek. Tangtosna, halaman badarat kedah ngamajukeun produk atanapi jasa anu dibaca ku prospek anjeun. 

Tungtungna, halaman ieu kedah ngandung seruan anu jelas sareng katingali pisan (CTA). Tombol CTA anu diposisikan kalayan saé masihan pangunjung arah tambahan sareng nunjukkeun aranjeunna kumaha kalibet nalika badarat.

Tip #4: Ukuran pikeun ningkatkeun

Tip terakhir dina daptar kami nyaéta ngukur hasil tina eusi iklan pituin anjeun kusabab éta hiji-hijina cara pikeun ningkatkeun kampanye kahareup. Tugas ieu langkung gampil upami anjeun netepkeun tujuan anu leres sareng nangtoskeun indikator kinerja konci (KPI). 

Sacara umum, seueur pangiklan fokus kana dua parameter - pandangan sareng klik. Sedengkeun dua KPI mémang penting, urang nyarankeun fokus kana faktor katilu anu langsung ngungkabkeun kasuksésan atanapi kagagalan kampanye anjeun. Urang nyarioskeun ngeunaan papacangan post-click, parameter konci anu jelas nunjukkeun kinerja iklan asli.

Nu Bottom Line

Nyiptakeun kontén mangrupikeun salah sahiji konsép pamasaran anu paling pangaruh di jaman urang, tapi henteu gampang pikeun milarian tempat anjeun dina panonpoe digital ku seueur pesaing di unggal tempat. Ieu tempat léngkah iklan pituin pikeun ngabantosan usaha dina ngadorong panggunaan pangguna. 

Dina tulisan ieu, kami ngajelaskeun konsép iklan asli sareng nunjukkeun anjeun opat cara pikeun hasil ngagabungkeun sareng pamasaran kontén. Anjeun kedah nganggo tip sareng trik ieu pikeun ngararancang kampanye iklan asli anu langkung saé, tapi pastikeun pikeun nulis koméntar upami anjeun peryogi langkung seueur saran ti pihak kami - kami bakal senang ngajawab!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.