Pitunjuk Lapangan pikeun Néglasari Média Sosial

napigasi pituduh médan sosial

Infographic ieu ti Lemonly sareng 9clouds nyayogikeun wawasan kana kumaha napigasi média sosial cukup unik. Tujuanana nya éta pikeun ngagambarkeun gambar anu jelas pikeun ngajawab tilu patarosan anu sok ditampi 9clouds - Jaringan naon anu kedah kuring anggo? Naha kuring kedah nganggo Pinterest atanapi Google Plus atanapi [lebetkeun jaringan]? Jaringan naon anu pangsaéna pikeun bisnis kuring?

Infographic média sosial kalebet stats konci, pasar target, pamirsa sareng komitmen waktos kanggo unggal jaringan. Sanajan anjeun ngan ukur gaduh sababaraha menit, potongan ieu bakal masihan anjeun tinjauan anu saé pikeun jaringan sareng naha éta pas pikeun anjeun / pantes waktos anjeun.

Lapangan-Pitunjuk-Infographic_FINAL1

9 Awan ngaluncurkeun Napigasi Média Sosial: Pitunjuk Lapangan. Infographic nyorot jaringan anu bakal ditampilkeun dina buku sareng masihan anjeun ngintip sababaraha eusi buku.

One comment

  1. 1

    Infograph anu pikaresepeun pikeun nunjukkeun statistik anjeun pikeun panggunaan unggal média sosial. Bade kedah diajar deui pasti.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.