Napigasi Aturan Wacky Kontes Facebook sareng undian

aturan facebook pikeun kontes

Naha anjeun terang yén anjeun tiasa meryogikeun anu asup Kontes Facebook atanapi promosi sweepstake ka kawas halaman anjeun, tapi anjeun moal tiasa meryogikeun atanapi nyungkeun aranjeunna bagikeun halaman anjeun? Héi, éta platform sareng pangguna na, sahingga aranjeunna tiasa ngadamel aturan anu aranjeunna pikahoyong. Upami anjeun hoyong kéngingkeun pangguna, anjeun kedah napigasi sababaraha pedoman promosi ti Facebook - sareng rayat di Tumpukan pondok parantos ngempelkeun infographic singget ieu anu nunjuk ka ngalakukeun sareng henteu kedah dilakukeun tina promosi Facebook.

Promosi Facebook kedah dijalankeun dina a Facebook Page… Anjeun terang, alat hébat éta anu disumputkeun ti pangguna kecuali upami anjeun mayar promosi? Doh! Éta leres ... tong pikir anjeun badé kabur kalayan ngan ukur babarengan sareng promosi anu saé, pastikeun gaduh artos siap ngamajukeun sareng nyatana ditingali ku sababaraha panarget anu hébat.

Kami gaduh mitra média sosial anu kéngingkeun hasil anu luar biasa kalayan promosi, janten entong ngaluarkeun éta. Aranjeunna mangrupikeun alat akuisisi anu hadé sareng tiasa nyetir seueur bisnis kana bisnis, produk atanapi jasa anjeun. Ngan pastikeun pikeun salawasna néwak alamat email tina entrant anjeun sareng siap-siap ngalakukeun seueur pemasaran ulang sareng pamasaran email pikeun mingpin jalan ka konvérsi. Éntri kontes ngan ukur mimiti!

Oh… sareng parios pedoman éta sateuacan unggal kontes atanapi undian, aturanana robih sadaya waktos! Jalma-jalma di Tumpuk Sosial teraskeun kana hal-hal ieu kumargi halaman Facebook mangrupikeun piaraan sareng mentega na!

facebook-promosi-aturan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.