NetBase: perusahaan AKAL Platform Sosial

NetBase

NetBase, baheulana Accelovation, mangrupikeun platform intél sosial perusahaan anu ngamungkinkeun panaliti pasar ngukur papacangan média sosialna.

Platform Pangawasan Base Net nguatkeun pemasar sareng monitoring sareng alat pangukuran sacara real-time anu nyayogikeun wawasan instan sareng interaktif kana naon anu ngadorong opini sareng paripolah pelanggan. The NetBase wawasan Workbench nyadiakeun peneliti pasar kalayan susunan analytics, bagan sareng alat panilitian.

Di dieu téh conto Netbase urang BrandPassion Index, dipaké pikeun nangtukeun analisis kalapa tina hiji merk (ku conto agung libur balanja sakuliah retailers utama):

CustomerBase, alat deui tungtung on numana AKAL Platform Sosial ngoperasikeun, crawls bersih, indexes nu 12 bulan saméméhna tina aktivitas online, sarta consolidates nu tematik sentiments, pamanggih, jeung perspéktif brand, nyadiakeun wawasan actionable.

Bédana konci tina alat anu sanésna nyaéta ngolah basa Alami. CustomerBase ngagabungkeun lirén-lirén sapertos margi, by, keur or saatos yén Google tur mesin pencari tradisional lianna malire. citakan sapertos ngamungkinkeun deciphering konteks ogé sentiments sabenerna, sahingga pikeun pandang hadé. Hiji hal di titik: Google bakal tag ngabakar ku konotasi négatif, tapi CustomerBase bakal mertimbangkeun ngabakar di lampu positif lamun frasa dipaké dina kontéks tina mouthwash a.

USP utama anu kadua nyaéta volume data. 12 bulan tina aktivitas sarua dua puluh milyar bait sora ti leuwih tujuh miliar dokumén digital. Perusahaan nyatakeun ngaindéks 50,000 kalimat menit tina sumber sapertos nyanghareupan publik Facebook, blog, forum, Twitter sareng situs tinjauan konsumen.

Pemasar tiasa nganggo NetBase salaku alat panilitian pasar, pikeun ngawas média sosial, atanapi ngungkit pangasilanana dina investasi sosial. Tina situs na:

  • Jieun gancang Tangtu koréksi anu ningkatkeun kasuksésan kampanye sareng hasilna ngahasilkeun. Nalika sora sosial nyarios langsung ka anjeun dimana kampanye anjeun hasil sareng naha aranjeunna berjuang, anjeun tiasa meta pikeun ningkatkeun pangasilan dina méakkeun pamasaran.
  • Ningkatkeun jangkauan kampanye ku ngaidentipikasi influencers konci na prospek. Anjeun terang aya "VIP sosial" di ditu - jalma anu sorana kadéngé nalika aranjeunna nyarioskeun rébuan pengikut ngeunaan merk anjeun sareng pesaing anjeun. Nyaho persis saha aranjeunna sareng masihan aranjeunna langkung seueur alesan pikeun kalibet. Diajar deui.
  • Jalankeun peluncuran produk énggal ku proaktif ngawas panarimaan palanggan kana produk énggal nalika ngalebetkeun pasar sareng ku nganteurkeun réspon anu gancang, terkoordinasi kana masalah sareng keluhan anu tiasa timbul. Baca leuwih seueur tentang solusi tracking produk peluncuran urang anyar.
  • kaséhatan monitor brand beuki remen. Nyandak kaputusan mérek anu hadé sareng ngagancangkeun réspon kana ancaman mérek ku sét komprehensif KPI pikeun ngukur sareng ngatur kaséhatan mérek sosial sacara real-time. Baca langkung seueur ngeunaan solusi analisis mérek kami. Ningali kumaha kaséhatan brand sosial manglaku ka masalah bisnis real-dunya, baca analisis Starbucks on blog urang.
  • Ngaduga lampah saingan jeung ngaréspon gancang kana ancaman kalapa sareng analisa real-time gancang dina mérek saingan. Leuwih jéntré tur tingal Index Passion Brand kami di aksi dina blog NetBase.
  • Ngartos respon sosial jero keur kampanye, dina raraga nyandak kaputusan anu leres. Tingali blog urang pikeun langkung seueur terang kumaha Wall Street Journal nganggo NetBase pikeun laporan palacak sentimen mingguan na.
  • Laksanakeun langkung seueur ku anggaran sareng sumber daya anjeun anu aya. Solusi NetBase sacara otomatis normalisasi sareng nyusun koméntar média sosial kana kategori sareng métrik anu manpaat. Daripada sacara manual milah rébuan koméntar, sumber daya anjeun sayogi pikeun dianggo dina ningkatkeun kampanyeu.

Pastikeun pikeun néwak babaturan urang, Jason Niagara, Anu ngalakonan Sosial Smarts webinar pikeun Netbase on August 15, 2012: The RATM Métode jeung Kasuksesan Marketing Digital.

One comment

  1. 1

    When you Buy Facebook Fans the quantity of visitors to your page as properly as your site will increase, enabling you to make greater use of public social networking for increasing income. A growing number of individuals right now use public social networking sites in purchase to link with their friends and family. With an incredible number of customers opening the network each day you have unlimited prospective to present your company, services and goods to prospective customers all over the world.Buy facebook fans at yoursocialfans

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.