Kumaha Sindikasi Eusi B2B anjeun Pikeun Ngahasilkeun Anjog ku NetLine Portal

Portal Kampanye Netline B2B

NetLinePortal mangrupikeun platform generasi kalungguhan B2B gratis dimana lembaga tiasa ngadamel kampanye sindikasi kontén pikeun ngajalankeun kasadaran atanapi néwak lead.

Sistem nyayogikeun dua tawaran anu béda:

  • LeadFlow pikeun ngahasilkeun kalungguhan, ngamungkinkeun anjeun sindikat eusi anjeun, nerapkeun saringan timah sareng nyetak, ngajalankeun pamasaran dumasarkeun akun, tambahkeun patarosan khusus, atur anggaran sareng jadwal anjeun, aksés ngalaporkeun laporan kampanye, sareng nampi pitunjuk kualitas. Anjog mimitian ti $ 9 per kalungguhan.
  • KandunganFlow pikeun ngajalankeun kasadaran mérek ku sindikasi eusi anjeun sareng ngakses laporan kampanye. Ieu gratis kanggo sadaya pangguna.

NetLine ngoperasikeun jaringan sindikasi eusi B2B pangageungna, RevResponse, anu ngamungkinkeun aranjeunna nyambungkeun eusi anjeun sareng pemirsa anu leres. Jaringan nangkep data pihak munggaran langsung dikintunkeun ku anggota anu ngalengkepan bentukna pikeun nyungkeun kontén anjeun.

Mitra penerbitna, sapertos kami, aktipitas aktip dimana aranjeunna sumberkeun kontén anyar khusus pikeun minat audiénna, ngawaskeun kinerja, sareng nganalisis demografi audién sareng Laporan Audiétén Pemilik propriétisina (AIR). Sareng sanés ngan ukur situs mana waé anu aranjeunna tampi, RevResponse ngagaduhan tingkat panolakan 99% pikeun aplikasi panerbit anu anyar pikeun ngagabung.

Prosés persetujuan kalebet panilitian anu taliti pikeun mastikeun yén sadaya panerbit minuhan padoman komunitas anu ketat, nyayogikeun pangiklan sareng:

  • Eusi Nyata - Eusi anjeun aya di perusahaan anu saé-diterbitkeun kana perpustakaan sumberdaya propésional anu paling ageung dina wéb, TradePub.com, milik NetLine. Anggota na tiasa nyungkeun kontén anjeun sareng ngaksésna iraha waé tina alat naon waé di perpustakaan pribadi.
  • Sambungan Nyata - Nalika anjeun ngoperasikeun jaringan sindikasi eusi B2B pangageungna sareng néwak propil nyata langsung ti para ahli, anjeun henteu kedah angkat ka tempat sanés - sadaya petunjuk dihasilkeun ku platformna, sareng penerbitna. Tanya aranjeunna timana timana anjeun sareng aranjeunna bakal bébéja - alamat IP, timestamp, sareng seueur deui - transparansi 100%.
  • Dursasana Nyata - Jaringan sindikasi eusi B2B sareng perpustakaan sumberdaya na ngadukung interaksi pangguna anu nyata dimana 125 juta + propésional aktip nalungtik sareng ngonsumsi kontén dina bulanan - éta maksud anu saleresna. Kalakuan langkung ti a pintonan halaman, kalakuan aranjeunna kalebet pamundut kontén, konfirmasi email, sareng unduhan kontén kalayan real-time lead real. 80% eusi anu diterbitkeun dipénta diunduh dina waktos tilu dinten.
  • Kualitas Nyata - Prosés ngabersihkeun data milikna distandarkeun dina sadaya kampanye anu ngajagi kualitas lead anu kawengku. Solusi dumasar kinerja sareng tim para ahli generasi kalungguhan mastikeun yén anjeun ngan ukur bakal mayar mayunan anu minuhan tujuan kampanye anu ditugaskeun - henteu kurang.
  • Jalma Nyata - Kaanggotaanna kalebet rébuan profesional anu parantos ngalebetkeun propil propésional 15+ poin pikeun ngaksés perpustakaan sumberdaya na, ngajantenkeun aranjeunna salaku pemirsa anu aktip pisan - Henteu aya daptar anu dipésér atanapi diséwa, waktos. 40 juta + potongan eusi parantos dikonsumsi ku anggotana dina perjalanan panilitianana kalayan NetLine.
  • Kaamanan nyata - Prosés generasi kalungguhan dijagaan mimiti bérés ngalangkungan langkah-langkah kaamanan komprehensifna kalebet scanning kaamanan Qualys kontinyu sareng énkripsi SSL.
  • Nilai Nyata - NetLine ngoperasikeun nuturkeun lima nilai inti: inovasi, gawé babarengan, integritas, kapuasan pelanggan, sareng akuntabilitas. Téknologi canggih sareng skala masif aranjeunna sacara unik diposisikan pikeun ngahontal hasil anu dipilarian ku para pemasar - aranjeunna henteu ngirangan kasuksésanna ku ngalanggar aturan. NetLine ngahargaan CAN-SPAM, CASL, sareng Do Not Call Registry.

Ngadaptarkeun Portal Netline Gratis anjeun Ngadaptarkeun Demo Netline

Panyingkepan: Kami nganggo tautan afiliasi kami dina tulisan ieu sareng NetlinePortal sareng RevResponse.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.