Kumaha Cara Ngoptimalkeun Ngalaporkeun Konversi AdWords Anyar

google AdWords
Pitulung Google Ads

Anu anjeun pikaresep: Iklan digital anu narik perhatian anu narik 1,000 kunjungan halaman wéb? Atanapi performa lambat anu ditampi ngan ukur 12 klik dugi ka ayeuna?

Éta patarosan trik. Jawabanana sanés.

Sahenteuna, moal dugi ka anjeun terang sabaraha tina pangunjung anu dikonversi.

Iklan anu ditargétkeun super anu ngahasilkeun belasan tindakan konversi anu mumpuni bakal sapuluh kali langkung berharga tibatan iklan anu narik ratusan pangunjung anu henteu kualifikasi anu henteu ngarobih. Di dunya dimana unggal klik ngarugikeun artos, konvérsi penting. Barina ogé, naon gunana mayar iklan upami éta henteu ngahasilkeun patalimarga anu mumpuni anu tiasa ngahasilkeun sababaraha penghasilan?

Éta alesan dina parobihan Google pangénggalna kana éditor laporan sered-sareng-serelek AdWords. Énggal kolom tracking konversi pasihan marketer langkung seueur kontrol ngeunaan kumaha data ditampilkeun sahingga anjeun tiasa ningali naon anu leres-leres jalanna.

Janten ...

Naon anu robih ku ngalaporkeun Konversi AdWords?

A anyar Konversi kolom ngagentos Konversi pikeun optimalisasi. Kolom anyar ieu nembongkeun data pikeun sadaya tindakan konvérsi kalayan setélan optimalisasi disetél ka "hurung."

Samentawis éta, an Sadayana Konversi kolom ngagentos Diperkirakeun total konvérsi. Kolom ieu nunjukkeun data pikeun sadaya konvérsi — naha anjeun parantos ngaoptimalkeun on or off.

Naon hartosna Parobihan Ngalaporkeun Konversi AdWords pikeun anjeun?

Upami anjeun ningali ayun ageung dina konvérsi AdWords anjeun, entong panik. Anjeun panginten ngan ukur kedah ngadamel sababaraha panyaluyuan ngarah laporan anjeun cocog sareng definisi Google anu ngarobah paguneman. Ieu pamustunganana bakal ngajantenkeun langkung gampang konsentrasi kana konversi makro anu ngajantenkeun artos bisnis anjeun.

Parobihan ngalaporkeun konvérsi bakal kajadian sacara otomatis, tapi aya sababaraha léngkah anu anjeun kedah lakukeun pikeun mastikeun data anjeun dikirimkeun kalayan lancar sareng lancar:

  1. Saluyukeun setelan anjeun pikeun konvérsi makro sareng mikro

Upami anjeun henteu acan, nangtoskeun persis naon anu diitung salaku makro konvérsi pikeun bisnis anjeun. Ieu ilaharna gaduh pangaruh langsung kana pendapatan perusahaan anjeun sareng ngalibatkeun pameseran anu saleresna atanapi hajat mésér. Langganan mayar, pendaptaran sidang gratis sareng pamundut demo sadayana tiasa diitung salaku konversi makro.

Pikeun mastikeun yén konversi-ngahasilkeun ngahasilkeun leres-leres Konversi kolom, parios masing-masing pikeun mastikeun yén anjeunna parantos dioptimalkeun: Pilih konvérsi anu anjeun badé edit, teras pencét Édit setélan> Optimisasi sareng pastikeun éta disetél ka on.

Nya kitu, anjeun kedah mareuman setting optimasi pikeun naon waé mikro konvérsi — sapertos ngadaptar buletin email atanapi nuturkeun anjeun dina média sosial. Konversi ieu masih bakal dilaporkeun, sareng sadayana konversi makro, dina Sadayana Konversi kolom.

  1. Filter saringan.

Upami anjeun ngahémat saringan yén ngarujuk atanapi nganggo konversi kanggo ngadamel perhitungan, parios pikeun mastikeun yén ieu masih tiasa leres. Salaku conto: Upami anjeun parantos nyetél sababaraha konversi mikro kana off, anjeun panginten kedah ngarobih saringan kanggo ngagunakeun kolom "Konversi" anu anyar janten teu aya gangguan dina ngalaporkeun.

Saringan Kampanye Adwords Google
  1. Perbarui aturan otomatis.

Lamun Anjeun maké aturan otomatis or kolom custom pikeun ngalacak konvérsi, marios sareng ngamutahirkeun setélan anjeun pikeun mastikeun yén éta tetep tiasa dianggo sapertos anu diarepkeun. Deui, anjeun bakal hoyong nganggo anu énggal Konversi kolom pikeun mastikeun aturan ieu terus nyaritakeun anjeun iraha iklanna mangaruhan garis handap bisnis anjeun. Upami anjeun anggo naskah pikeun ngajadikeun otomatis tugas rutin, anjeun bakal hoyong parios kode sareng mastikeun naon waé anu disebatna a konpersi diénggalan pikeun ngagambarkeun parobihanana.

Pikeun nyimpulkeun: Parobihan Google anu paling anyar pikeun ngalaporkeun AdWords bakal langkung gampang ngalacak data anu paling penting pikeun bisnis anjeun. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta nyandak sababaraha léngkah gancang pikeun mastikeun kolom, saringan sareng aturan anjeun ngarobih pikeun leres ngagambarkeun parobahanana.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.