Kasalahan Top 3 Pamasaran Bisnis Anyar

kasalahan

Naha anjeun ngamimitian usaha? Abdi badé bet ka tegalan anu "kusabab kuring hoyong janten pemasar" sanés jawab anjeun. Nanging, upami anjeun sapertos ratusan boga usaha alit anu kuring damel sareng anjeun panginten sadar ngeunaan 30 detik saatos anjeun muka panto anjeun yén upami anjeun henteu janten pamasar, anjeun moal janten pangusaha leutik lila pisan. Sareng, leres, anu nguciwakeun anjeun kusabab anjeun henteu resep pamasaran sareng éta ngaganggu anjeun ti daérah séjén bisnis anjeun.

Nya, kuring gaduh beja anu saé. Sanaos teu aya jalan pikeun ngaleungitkeun kabutuhan pikeun anjeun masarkeun bisnis anjeun, anjeun tiasa ngaleungitkeun seueur hanjelu ku alamat tilu kasalahan pamasaran anu paling luhur anu kuring tingali bisnis.

Kasalahan # 1: Fokus kana Metrik Anu Salah

Volume data anu sayogi pikeun nganalisis pamasaran ayeuna nyaéta mindboggling. Google Analytics, nyalira, nyayogikeun seueur data anu tiasa anjeun tuang dina sabtu minggu nganalisis éta - ngan ukur pikeun mendakanana tungtungna nyababkeun kasimpulan anu kontradiktif gumantung kana data anu anjeun prioritaskeun. Sareng éta ngan ukur data pikeun halaman wéb anjeun! Ngalaporkeun pikeun iklan digital, média sosial sareng daérah pamasaran sanés sapertos anu luar biasa sareng kontradiktif.

Ngagaduhan aksés kana sadaya data éta mangrupikeun hal anu saé, tapi tiasa ngaganggu pamilik usaha alit tina data anu leres-leres penting. Éta sababna penting pisan pikeun ngahususkeun fokus anjeun ka ngan ukur dua métrik anu pamustunganana penting nalika ngeunaan pamasaran: Biaya Pikeun Nimba Palanggan sareng Nilai Hirupna Palanggan. Upami aliran kas mangrupikeun masalah anjeun bakal hoyong fokus kana Nilai Palanggan Bulanan atanapi Taunan tibatan Nilai Hirup, tapi prinsip dasarna sami. Upami nilai (ie pendapatan) konsumén langkung ageung tibatan biaya pikeun kéngingkeun pelanggan, anjeun dina kaayaan anu saé. Usaha anu nguntungkeun henteu diwangun dina métrik kasombongan sapertos klik, kesan sareng suka. Usaha anu nguntungkeun diwangun ku métrik anu tiasa leres-leres disimpen di bank, janten museurkeun perhatian anjeun ka jalma-jalma.

Kasalahan # 2: Fokus kana Taktik Salah

Pasti moal aya kakurangan taktik sareng pakakas anu usaha leutik tiasa nyéépkeun dolar pamasaran na ayeuna. Hanjakalna, seueur teuing usaha alit anu ngan ukur narik taktik trendi sareng teu malire taktik pamasaran penting. Aranjeunna museurkeun sadaya waktos sareng artos kana taktik anu ngahasilkeun suka, pengikut, sareng muka bari teu malire taktik penting konversi konversi, ingetan konsumén, sareng reputasi online anu ngahasilkeun dolar. Hasilna mangrupikeun rencana pamasaran anu ngajantenkeun aranjeunna sibuk sareng raos saé tapi pernyataan panghasilan anu matak gering kana beuteung.

Daripada ngudag sadaya tren pamasaran terpanas, anu gaduh usaha leutik kedah pokus heula kana maksimalkeun pangasilan tina palanggan anjeun anu aya, ningkatkeun persentase kalungguhan anu janten nasabah, sareng nganteurkeun pangalaman palanggan anu nyiptakeun kipas angin. Éta kabutuhan mangrupikeun pondasi pikeun bisnis anu nguntungkeun, bébas setrés. Aranjeunna pastina moal ngajantenkeun usaha anjeun sakumaha tiis sapertos luncat kana média sosial anu paling anyar, tapi aranjeunna bakal ngasilkeun artos - sareng sanés alesan anjeun ngamimitian bisnis di tempat munggaran?

Kasalahan # 3: Fokus kana Merk Salah

Sapuluh taun ka pengker, kakuatan pikeun ngartikeun mérek bisnis 'parantos ngalih ti bisnis ka konsumén. Sapuluh taun ka pengker usaha ngalangkungan latihan anu nyiksa pikeun ngartikeun mérekna teras ngamanfaatkeun pamasaran pikeun nyaritakeun konsumén naon anu aranjeunna pikirkeun merekna. Éta sadayana robih. Di dunya ayeuna, konsumén ngahartikeun mérek bisnis sareng téknologi ngungkit sareng média sosial pikeun nyaritakeun bisnis - ogé ratusan, upami henteu rébuan, konsumén sanés - naon mérekna saleresna. Sareng aranjeunna ngalakukeun éta 24/7/365.

Hanjakalna, kaseueuran bisnis (boh ageung boh alit) parantos gagal adaptasi pamasaranna pikeun ngagambarkeun transformasi ieu. Aranjeunna teraskeun museurkeun pamasaran kana nyarios sareng jual. Aranjeunna ngirim email seueur, kartu pos témplat, sareng ngandelkeun diskon pikeun ngajaga konsuménna. Merek anu dihartikeun ku konsumen, di sisi anu sanésna, museurkeun pamasaranana kana pangalaman konsumén sareng hubungan. Aranjeunna ngirim catetan hatur nuhun, email kepuasan sareng nganteurkeun pangalaman kelas dunya anu tetep pikeun ngajaga konsuménna.

Taktikna sami, tapi pokusna béda. Mimitian ku nangtoskeun pangalaman anu anjeun badé kirimkeun ka palanggan anjeun teras ngawangun pamasaran anjeun ngeunaan promosi pangalaman éta sareng operasi anjeun ngeunaan nganteurkeun éta. Henteu leres-leres lepat sareng mutuskeun naon anu anjeun pikahoyong pikeun merek anjeun, tapi di ahir dinten éta konsumén anu badé mutuskeun naha éta aslina.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.