Halaman Wéb Anyar, Candak II

Depositphotos 18177425 s

Kuring ngagaduhan paguneman anu saum énjing sareng Jeb ti kotak leutik. (Leres, kuring gélo ka anjeunna. Upami anjeun henteu terang saha Jeb, dimana anjeun dimana?) Henteu pernah émut yén kuring teu kahaja nitah nembak dua kali, sareng kuring henteu tiasa nahan leungeun ayeuna, Kuring yakin pisan yén naon anu anjeunna nyarios ka kuring bakal katingalina siga anu jero pisan tanpa didorong ku kafein anu luhur.

"Janten, saha waé anu janten target palanggan anjeun?" Kuring naros, ngarepkeun ngupingkeun perkawis industri, ukuran, sareng deskriptif niche sanés.

"Kami halaman wéb kadua perusahaan." Jeb ka kuring. "Aranjeunna kedah ngaliwat prosés ieu sahenteuna sakali sateuacan."

Kadua? Naha anjeunna hoyong nuturkeun buntut jaket sanés? Atanapi anjeunna yakin pisan yén anjeunna bakal ngalakukeun anu langkung saé, anjeunna hoyong terang-terang pertandingan. Sanes. Anjeunna ngan resep damel sareng anu mésér pinter. Pelanggan anu terang naon anu aranjeunna pikahoyong, naha aranjeunna hoyongna, sareng naon anu henteu (sareng sacara ajaib henteu) dianggo pertama kalina.

Mimiti, upami anjeun teu gaduh halaman wéb, buang salah sahiji. Katuhu urang Jeb. Anjeun tiasa nyéépkeun sababaraha umur pikeun ngabahas eusi, desain, struktur nav, titik konvérsi, sareng sajabina Éta bakal ngadamel sakedik kajian kasus anu hadé pikeun proyék senior sababaraha mahasiswa. Tapi saatos 3 bulan, anjeun bakal diajar yén anjeun salah. Ayeuna, anjeun tiasa salah jalan, atanapi anjeun tiasa sakedik lepat. Tapi anjeun salah.

Tong hariwang. Janten lepat mangrupikeun jalan anu paling gancang pikeun leres. Bahkan ahli produktivitas, Robby Slaughter, ngadorong jalma pikeun gagal kaluar. Pikeun titik Jeb, sakali anjeun salah – bahkan rada salah – ayeuna anjeunna tiasa damel sareng anjeun. Ayeuna anjeunna leres-leres tiasa ngabantosan anjeun sareng nempatkeun bakat perusahaan pikeun jasa pangsaéna pikeun anjeun.

Ayeuna, anggap anjeun parantos gaduh halaman wéb. Naha éta jalan? Naha éta jalan sakumaha anu anjeun pikahoyong? Naha henteu ngalakukeun deui?

Sering teuing, jalma-jalma ngubaran halaman wéb sapertos aranjeunna ngubaran jaminan pamasaran sababaraha dinten sateuacan percetakan digital. Jantenkeun sampurna heula, sabab biayana pisan kanggo "dugi ka warna" anu anjeun kedah ngajalankeun 10k atanapi langkung tina potongan-potongan ieu bahkan menerkeun biaya. Teras, sakali éta dicitak, tong nyarios ngeunaan ngarobih sahenteuna sataun atanapi langkung. Hilap deui. Situs wéb mangrupikeun skrap gratis sareng lakukeun deui. Nya, henteu leres-leres gratis. Tapi téknologi ngajantenkeun tiasa ngajantenkeun alat pamasaran quintessential ieu dina béta anu salamina, henteu kantos sieun dilakukeun deui.

Pangalaman diajar ngaluncurkeun halaman wéb munggaran anjeun moal tiasa diganti. Tapi, éta pikeun alesan anu pasti ieu halaman wéb anjeun, candak II, bakal janten situs anu leres-leres ngabédakeun. Candak 3, 4, sareng 5 ngan ukur tiasa langkung saé. Tapi anjeun kedah– KUDU – ngalangkungan prosés nyandak I sateuacan anjeun tiasa pencét langkah anu anjeun pikahoyong. Siap, seuneu, udagan. Terus, udagan deui sareng deui.

4 Komentar

  1. 1

    Abdi bogoh taktik Jeb! Salaku pamekar parangkat lunak, kuring tiasa ningali ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun ngirangan klien anu hoyong ngawangun produk parangkat lunak énggal: naha aranjeunna parantos dilakukeun sateuacanna?

    Abdi di freelancing pikeun hubungan jangka panjang. Éta sababna kuring resep damel dina wéb, parangkat lunak sok mekar sareng ningkatkeun. Parangkat lunak janten langkung saé nalika hubungan urang (abdi sareng klien kuring) tumbuh.

  2. 2

    "Dupi ramatloka anjeun jalan?" Abdi ngajawab yén kalolobaan pausahaan teu boga clue naon "gawé" sabenerna hartina. Éta sababna urang henteu dina bisnis situs wéb, urang dina bisnis pamasaran inbound. Kami henteu ngawangun situs wéb pikeun sabagéan ageung palanggan… éta langkung saé kanggo jalma sapertos Jeb… tapi upami situs wéb mangrupikeun jalur antara prospek sareng klien kami, kami mastikeun yén jalanna diaspal sareng siap angkat!

  3. 3

    "Dupi ramatloka anjeun jalan?" Abdi ngajawab yén kalolobaan pausahaan teu boga clue naon "gawé" sabenerna hartina. Éta sababna urang henteu dina bisnis situs wéb, urang dina bisnis pamasaran inbound. Kami henteu ngawangun situs wéb pikeun sabagéan ageung palanggan… éta langkung saé kanggo jalma sapertos Jeb… tapi upami situs wéb mangrupikeun jalur antara prospek sareng klien kami, kami mastikeun yén jalanna diaspal sareng siap angkat!

  4. 4

    Éta leres! Usaha munggaran anjeun ampir pasti bakal goréng.

    Fred Brooks, panulis The Mythical Man-Month, nyarios: "Rencana miceun hiji. Anjeun bakal, kumaha waé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.