Kumaha TEU Ngalakukeun Resolusi Taun Anyar Di Tempat

Taun énggal dua dinten deui. Unggal taun, ampir satengah sadaya urang Amérika sumping Resolusi Taun Anyar, tapi seuseueurna henteu ngajaga aranjeunna. Kami nganggo mimiti kalénder anu seger pikeun nyobaan mere ilham parobahan dramatis, tapi éta henteu salawasna jalan. Éta sababna nyarioskeun Kumaha TEU Nyandak Resolusi Taun Anyar mangrupikeun kajadian anu pangpayunna dina sataun panjang 2010 Productivity Series anu diayakeun ku Slaughter Development. (Tetep maca pikeun diskon khusus!) Aya cara anu langkung saé pikeun nyetél sareng minuhan udagan, utamina ngeunaan kumaha anjeun ngagunakeun téknologi pamasaran pikeun ngamajukeun bisnis sareng mérek anjeun.
Wilujeng taun énggal

Tilu Jenis Tujuan

Alesan utama naha urang gagal ngajaga Resolusi Taun Anyar urang kusabab éta diwangun ti jenis tujuan anu salah. Pertimbangkeun kategori tujuan utama ieu:

  • Tujuanana samar - Upami résolusi taun énggal anjeun nyaéta "Bangun bentuk" atanapi "Kembangkeun usaha anjeun", anjeun panginten moal hasil. Éta kadéngéna saé dina kertas tapi kumaha anjeun bakal terang upami anjeun nuju kamajuan? Kumaha anjeun terang kumaha anjeun parantos ngahontal tujuan éta?
  • Tujuan Hasil - Sering resolusi taun anyar urang dumasar kana hasil. Salaku conto, anjeun tiasa ngabéréskeun "kaleungitan dua puluh pon" atanapi "ningkatkeun penjualan ku 25%." Ieu langkung saé tibatan tujuan samar-samar kusabab éta tiasa diukur, tapi sering dipangaruhan ku kaayaan anu teu aya kabisa urang. Setélan tujuan kedah langkung seueur ngeunaan damel tibatan hasil.
  • Tujuanana prosés - Ieu mangrupikeun tujuan anu pangsaéna sabab ciri anu anjeun hoyong ngalakukeun. Aranjeunna langkung gumantung kana usaha tibatan aranjeunna dina kasempetan acak. Mertimbangkeun résolusi pikeun "latihan kaluar opat kali saminggu" atanapi "ngahontal tilu prospek anyar unggal dinten." Impian ieu tiasa janten kanyataan ngalangkungan kerja keras. Anjeun teu kedah metabolisme atanapi pasar pikeun gawé bareng.

Goalsetting sareng Marketing sareng Téhnologi

Ieu sababaraha cara anu dahsyat pikeun netepkeun tujuan pikeun pamasaran sareng téknologi anjeun taun payun. ulah ngadamel ieu resolusi anjeun:

  • Ningkatkeun tingkat kabuka buletin ku 10%
  • Gandakeun pengikut RSS kuring
  • Ngembangkeun kampanye iklan anu langkung narik pikeun produk unggulan
  • Optimalkeun panggunaan plugin WordPress kuring

Tujuanana ieu ogé lapat-lapat atanapi teuing berorientasi kana hasil. Sabalikna, cobian robih kana vérsi ieu, anu fokus kana prosés anu bakal anjeun anggo di pikahareupeun:

  • Ngalakukeun tes A / B pikeun nyobaan desain buletin anyar
  • Ningkatkeun métrik dina nganalisis pamaca RSS
  • nyobaan crowdsourcing iklan anyar
  • Cekap waktos pikeun sacara bijaksana marios plugins WordPress abdi ayeuna

Museurkeun diajar langkung seueur ngeunaan Resolusi sareng Téknologi Taun Anyar? Ngadaptarkeun "Kumaha TEU Ngalakukeun Resolusi Taun Anyar Di Tempat" dinten Rebo, 6 Januari @ 2:00 PM di dieu di Indianapolis. Opat jalma anu mimiti ngadaptar online nganggo kode diskon MKTGTECH bakal nampi diskon kejutan! Daptar ayeuna!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.