Naha anjeun kaganggu ku Noobs?

Salah sahiji manpaatna (sabagian jalma pikir éta laknat) janten kecanduan téhnisna, antukna pinter, nyaéta saha waé anu sanés sok naroskeun bantosan. Réréncangan anu saé sareng rerencangan Hoosier, Patric aka Tuan Noobie, parantos sayaga pikeun nyandak beban ieu tina taktak anjeun! Patric parantos gaduh halaman wéb anu ngembang, Noobie, salami sataun katukang tapi éta perenah sareng peluncuran anu anyar diropea luar biasa!

Noobie, Inc. ngagaduhan podcast, audio sareng podcast video, tulisan sareng bahkan kajadian. Kantos heran naon béda antara iPhone sareng iPod Touch nya? Noobie, Inc. gaduh jawaban!

peluncuran noobie

Mangtaun-taun ka pengker, kuring gaduh situs anu disebat "Ngabantosan Tangan" anu kuring payu sakedik sakedik parobihan. Aranjeunna ngalungkeun sudut téknologi sareng janten situs pikeun ngabantosan anjeun lirén ngaroko. Noobie, Inc. nyaéta naon anu kuring ngarep-arep janten Bantosan. Ngahaturkeun nuhun ka Patric!

Sateuacan anjeun ngantunkeun tulisan ieu - pastikeun ngirim email ka kolot, dulur-dulur, dulur-dulur sareng batur sapagawean anjeun numbu ka Noobie, Inc.. Anjeun tiasa ogé ngalanggan dina Naon Noo Blog!

Hayu Patric ngurus anu anyar dina kahirupan anjeun!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hatur nuhun pikeun rujukan hébat. Mangrupikeun situs anu saé pikeun saha waé sabab éta aya téknologi anyar anu turun tina pike anu urang butuh bantosan dina diajar.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.