nBA Wawasan: Kecerdasan Usaha Sosial Anu tiasa Ditindaklakeun

prosés newbrandanalytics

newBrandAnalytics nganteurkeun solusi kecerdasan sosial pikeun réstoran, silaturahmi, pamaréntah sareng industri ritel. Aranjeunna ngartikeun sareng nganalisis balukar tina média sosial eupan balik sareng narjamahkeun kana wawasan operasional di tingkat lokal, régional sareng mérek pikeun konsuménna.

Ieu tinjauan kumaha nBA digunakeun dina Industri Restoran:

nBA Insight ngumpulkeun sareng ngolah koméntar média sosial anu teu terstruktur ngeunaan bisnis anjeun di tingkat lokal, régional, sareng mérek, sahingga anjeun tiasa ngupingkeun eupan balik luhur-pikiran anu unik anu ditawarkeun dina Internét. Prosésna ngagunakeun kombinasi téknologi sareng algoritma khusus industri pikeun nunjukkeun kasempetan anu tiasa ditindak pikeun ningkatkeun operasi bisnis. Data janten katalis pikeun teras-terasan ningkatkeun pangalaman palanggan sareng kasatiaan anjeun, ngamungkinkeun anjeun ngartos panggerak asli bisnis anjeun.

nBA Wawasan At-A-Glance

  • Intuisi, Témpok Anu marahmay ku Pamaké - Mariksa eupan balik palanggan anjeun dina dasbor anu gampang dianggo dina sagala tingkatan kaprigelan pikeun mastikeun inpormasi anu penting jelas sareng tiasa dipilampah
  • Kinerja Tingkat Lokasi - Tembongkeun kumaha produk, jasa sareng prosedur anjeun tiasa dianggo di unggal lokasi
  • Kategorisasi Husus Industri - Nyortir eupan balik kana kategori khusus industri, tingali kumaha anjeun ngabandingkeun dina masing-masing, sareng ngaidentipikasi daérah pikeun paningkatan
  • tolok ukur kinerja - Tingali performa langkung waktos sareng detil naha parobihan aya dina skor anjeun
  • Peringkat Kasatiaan Palanggan - Pendakan supir nyata kasatiaan palanggan pikeun ngaktipkeun anjeun kéngingkeun deui palanggan anu ical
  • Téma umum - Dengekeun gosip ngeunaan bisnis online pikeun ngartos téma umum
  • Laporan Dibagi & Tanda - Bagikeun data sapanjang organisasi anjeun bari ngendalikeun presentasi sareng frékuénsi eusi anu ditepikeun — langsung, unggal dinten, mingguan, bulanan, atanapi kuartal

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.