Newlytics: Cara Anyar Pikeun Ngartos Marketing anjeun

énggal

Saatos damel sareng sajumlah perusahaan alit sareng ageung di sababaraha industri sareng sagala rupa média, urang teras-terasan ningali masalah mendasar perusahaan anu teu tiasa nangtoskeun ROI pamasaranna. Malah ku perusahaan ageung anu ngerjakeun tim pemasar kalayan pangalaman mangtaun-taun, kamampuan pikeun ngalacak hasil langsung deui kana pengeluaran kirang.

Sedengkeun jalan pamasaran digital sapertos pariwara PPC parantos ngamungkinkeun urang ngagambar garis antara méakkeun sareng wangsalna, kaseueuran perusahaan sareng jalma henteu nganggo data anu aranjeunna leres-leres ngalakukeun ieu sacara épéktip.

Masalah dasarna nyaéta sanaos data aya dina suplai anu réa, kamampuan ngartos éta henteu, sareng asumsi anu salah sering dilakukeun (sapertos gaduh 10 000 pengikut dina halaman Facebook urang mangrupikeun tujuan sareng bakal ngahasilkeun paningkatan penjualan).

Newlytics Trek ROI Pamasaran

Janten, pikeun ngabéréskeun masalah ieu, urang mimitian ngembangkeun sistem pikeun ngalakukeun padamelan pikeun pemasar. Premis dasar Newlytics saderhana; anjeun unggah anggaran pikeun sababaraha kagiatan pamasaran, sambungkeun Newlytics kana jalan pamasaran anjeun, sareng éta ngahubungkeun titik-titik antara pengeluaran anjeun sareng kumaha cara nyiptakeun.

Nincak léngkah deui, Newlytics ngamungkinkeun anjeun nyirian penjualan, mendakan biaya per timah sareng inpormasi per per penjualan, sareng nganggo corong visual pikeun milarian terang jalan mana anu masihan hasil pangsaéna.

  • Ngalacak Ngarah - Newlytic otomatis ngalacak lead anu lebet kana halaman wéb, kalayan kalebet piksel pelacak tunggal. Ngalacak ngarah ogé ngamungkinkeun anjeun ngalacak penjualan, nuturkeun kumaha jalma anu kalibet sareng halaman wéb sateuacan ngahasilkeun kalungguhan, sareng ngalacak inpormasi penjualan sareng kalungguhan sadidinten.
  • Corong Pamasaran - Newlytic otomatis ngalacak dimana timana asalna sareng kumaha pangguna aktipitas halaman wéb sateuacan janten kalungguhan. Corong pamasaran ngamungkinkeun anjeun sacara visual ningali dimana pengeluaran anjeun, sareng dimana timana datangna, janten gampang mendakan cara anu paling saé pikeun investasi dina pamasaran anjeun.
  • Tautan ka Rentang Jalan - Tautan Newlytic kana Google Adwords, Mailchimp sareng otomatis ngalacak rangking kata kunci pikeun halaman wéb anjeun. Integrasi média sosial sareng sababaraha cara rahasia anu sanés ayeuna ogé aya dina pipa.
  • Pakakas Mangpaat - Salaku bagian tina pelacakan pamasaran, Newlytics ngalacak klik di saluruh halaman wéb anjeun, sareng sadaya data analitik pikeun masihan anjeun gampang ngartos tinjauan kumaha halaman wéb anjeun ngalaksanakeun. Alat-alat ieu dina kombinasi sareng kalungguhan sareng nyukcruk anggaran masihan anjeun pamahaman anu kuat ngeunaan kumaha carana ngamaksimalkeun pamasaran anjeun.
  • Sertifikasi Agénsi - Newlytics kalebet sertifikasi agénsi pikeun agénsi anu ngalacak 10 atanapi langkung kampanye. Ieu nyiptakeun titik jual anu saé pikeun nambihan arsenal anjeun - sareng nunjukkeun ka klien yén anjeun terang kumaha kéngingkeun hasil anu pangsaéna pikeun aranjeunna. Sertifikasi tambahan bakal diwanohkeun pikeun ngabédakeun tingkat kaparigelan anjeun salaku agénsi.

Ngagabung sareng Newlytics

Newlytics ayeuna nuju nyiapkeun uji coba béta swasta. Kantun ngadaptar sareng anjeun tiasa ngaraosan aksés mimiti sareng nyumbang kana paningkatan platform sateuacanna diterbitkeun sacara publik.

Ngadaptarkeun Newlytics

Dalil Ongkos Unik

Dina ngembangkeun Newlytics, salah sahiji tujuan utama urang nyaéta nyiptakeun platform anu ramah-pangguna sareng biaya anu cukup épéktip kanggo perusahaan alit atanapi ageung kanggo dianggo. Kusabab ieu, Newlytics kalebet pilihan GRATIS pikeun nyukcruk hiji kampanye, anu cocog pikeun pamilik usaha leutik.

Agénsi sareng pemasar anu langkung ageung gaduh modél harga anu fleksibel sayogi anu ngamungkinkeun aranjeunna nambihan kampanye énggal tanpa wates nalika sareng diperyogikeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.